Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: Frameserver je na..

  1. #1
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    dve veci. Nanic a na ho... Nevie prejst niektorymi prelinackami a filtrami (Vegas 7.0)
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele clee
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    6,731

    quicktime reference rulez
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    Citace Původně odesláno od clee Zobrazit příspěvek
    quicktime reference rulez
    smashed pig
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu pořád Avatar uživatele Saxel
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    2,304

    stayman: které přechody/filtry ti neprošly frameserverem? Pár jsem jich zkoušel a na problém jsem nenarazil.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    Citace Původně odesláno od Saxel Zobrazit příspěvek
    stayman: které přechody/filtry ti neprošly frameserverem? Pár jsem jich zkoušel a na problém jsem nenarazil.
    Z Vitascene a z Vegasu disolve. Skusal som to neskor a potom sa to nejak rozbehlo. Ale stalo sa mi uz aj, ze nechal som prepocitat cely zaznam, kde som mal na konci klip s magicbulletmi a tam mi to zblblo tiez, skoro ma...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Je tu pořád Avatar uživatele Saxel
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    2,304

    Tak Vitascene ani disolve jsem nezkoušel, ověřím to. Mě občas zablbnou Vax filtry a to i s intergrovaným MC kodérem, ale o těch je to známo, raději se jim vyhýbám.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    Citace Původně odesláno od Saxel Zobrazit příspěvek
    Tak Vitascene ani disolve jsem nezkoušel, ověřím to. Mě občas zablbnou Vax filtry a to i s intergrovaným MC kodérem, ale o těch je to známo, raději se jim vyhýbám.
    Tak ten MC vo Vegase mi ide pekne na nervy, nielenze nema pekny vystup, ale on normalne zblbne, cukne sa so zaberom pri zmenach rychlosti. Hlavne preto potrebujem spolahlivy frameserver, kvoli Mpeg2..
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Frameserver z VD do Canopus Procoder
    Od 1hroch v sekci Editace videa
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 11-12-2006, 07:57
  2. VirtualDub+frameserver
    Od Din0 v sekci Editace videa
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 28-07-2006, 20:15
  3. Pinnacle studio a frameserver
    Od Stefan v sekci Editace videa
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 01-04-2006, 22:56
  4. VD+Frameserver - jak 2-pass zrychlit?
    Od maggo v sekci MPEG-1/2
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 10-11-2004, 13:35
  5. Má význam používat frameserver?
    Od Gab v sekci Editace videa
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 15-07-2004, 10:07