Zajímá mě následující věc. Když mám plasmu s rozlišením 1366*768, tak jsem si myslel, že nejlepší je do ní pustit z PC před DVI signál s rozlišením 1366*768. Mám radeon 9600 pro a toto rozlišení nešlo, měl jsme pocit, že jsem zprovozníl 1368*768, ale pak jsme si nainstaloval nový ovladače a v powerstripu už tadle možnost nastavit nelze.
Poprvé jsme se setkal s Edid / jestli to pamatuju dobře/ a nechápu, proč ta plasma nechce rozlišení 1366*768. Pokud to správně chápu, plasma sama pomocí této technologie dá vědět grafice, který jsou její oblíbený rozlišení.
Mimochodem chybí tam 1080i, který plasma v pohodě zvládne. Moh by mě v tom někdo udělat pořádek?
Další věc co by mě zajímala je, jestli v přehrávači, co to umožňuje nastavit ten přepočet na obdelníkový pixely?
A snad poslední věc co bych konečně rád věděl detailně, jak je to s rozlišením 720p /1280*720/ a panelama, který když mají toto označaní, tak samozřejmě maj rozlišení 1366*768 a video v 720p i při nastavení aspect rato na source jede přes celou obrazovku.
Ocením, když mě tydle věci někdo vysvětli, tak, abych je do detailu znal.