Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 10 z 10

Téma: AP2 na notaku IBM Z61m - skube se video

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    7

    Zdravim vsechny vespolek. Poridil jsem si docela slusny notak
    IBM/Lenovo Z61m 9450-HAG T7200/120/1G ram, WSXGA+ TFT(1680x1050), ATI X1400 128MB
    Kdyz jsem na nem strihal v AP 1.5.1 tak bylo vse OK, ted jsem koupil od ADOBE video colection CS2
    a Premiera dela problemy. Pri prehravani se trha video - jako kdyby nestihaly disky - zkousel jsem
    to jak na notakovym tak na externim - USB2.
    Pritom si ale AP2 na disk saha minimalne a procesor nejede ani pulku....
    Na predchozi verzi AP 1.5.1 vse slapalo.
    Nainstaloval jsem i nove ovladace ATI X1400 - verze 7.4 - porad to cuka.
    Celou colection jsem instaloval do "cistyho" notaku, po preinstalaci.
    Poradte, uz jsem prolezl vsechny nastaveni, v Amosu mi taky neporadili
    - zatim, uz se s tim morduju dva tydny po vecerech a na nic jsem neprisel.
    Predem diky za rady.
    BlazaHB
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    71

    Tento problém sa tu už rozoberal ja sám som ho mal.Skúšali sme všetko -vymeniť kartu,pamäť atď.
    niekomu to zabralo niekomu nie
    Mne to škubalo keď som mal vložené v ap2 plugin od Canopusu Xplode4.04 alebo video FX.
    Použivaš pluginy od iných spoločnosti?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    7

    Tak jsem odinstaloval Canopus Xplode a uz necuka, ale to je teda napytel....
    Neni nejaky jiny plugin efektu, ne ze bych je moc vyuzival, ale obcas se
    tim "doladi" strih, kdyz nejdou zabery na sebe.
    Zkousel jsem nainstalovat od Pinacle Hollywood FX5, ale AP je nevidi.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    71

    Hollywoodfx mi idu v pohode posli email na sz poslem ti 2 súbory ktoré treba zkopirovať do plugins do premiery
    A je tu možnosť BORIS red4.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    71

    Pozeram že sz už neexistujú???
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    7

    Nejsem moc velky odbornik, tak jen co to je "sz"???

    Jinak se mi vcera podarilo rozhybat HOLLYWOODY - musi se do pluginu v AP2
    zkopirovat dva prejmenovane soubory - nasel jsem to na strankach
    http://www.studiodaily.com/studiomon...ials/7074.html
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    71

    Sz to boli niekedy na tomto fóre súkromné správy, kde bolo možné posielať učastnikom fóra súkromné info ,ktoré videl iba on.Ale už to nefunguje.
    Ináč všetko dobre nech sa ti darí pri strihu.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    7

    Aha, tak to jsem ale zkousel - koukni do soukromych zprav - je to ale asi posilany pres admin,
    ja to mam ve schrance, ze je to odeslany.
    Jinak pokud by byla moznost, tak tem BORIS red4 bych se nebranil
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    71

    No hura už som tie SZ našiel .
    je to dosť neprehladné.
    Dnes večer Vám posielam tie subory.Ospravedlnujem sa za meskanie ale fakt som to nemohol najsť
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10

    dan dan je offline
    Nováček
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    43

    co sa tyka hfx a premiere pro 2.0 tak netreba zhanat ziadne dodatocne subory.
    po nainstalovani hfx treba mrknut do niektoreho podadresara pinacle, najst tam subor "Fx-HfxP646.xxx" (alebo nieco podobne, priponu nepametam presne) ten subor skopcit do plugin adresara premieri a potom staci premenovat priponu na "prm", teba Fx-HfxP646.prm.

    (nazov toho suboru moze by trochu iny , z hlavy nepametam... ale funguje to naisto )
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 19-01-2009, 15:09
  2. video (scart/comp. video/s-video) -->> vga/dvi
    Od luge v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 22-10-2006, 20:17
  3. Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 29-06-2006, 19:31
  4. Aky dlhy kabel S-VIDEO, COMPOSITE VIDEO ???
    Od Worm_666 v sekci Zachytávání videa
    Reakcí: 35
    Poslední příspěvek: 22-06-2005, 08:26
  5. Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 13-07-2004, 06:12