Z VEGASU do MOVIE MAESTRO
Nevíte v jakém formátu bych měl uložit sestříhané video ve VEGASU, abych ho mohl ozvučit v MOVIE MAESTRO? Pokud chci projekt přetáhnout do MAESTRA tak to nejde.Dík všem za odpověď. Chtěl jsem napsat přímo StayManovi, ale chci dát šanci i druhým :-D .
StayMane, ještě to nemám promakané, ale mělo by to fungovat tak, že prostřednictvím Movie Maestro jde parádně přidat hudbu smartsound.Mně zabíjí nejvíc času ozvučení projektu. U orginálního zvuku není většinou o co stát. A smartsound je v úspoře času fantastický.Napadá mě, jestli bych neměl uložit projekt vytvořený ve Vegasu do AVI a pak ho dostat do MOVIE MAESTRO a potom do DVD ARCHITECTU.
Tak jsem to převedl do AVI a jde to otevřít(správně se to jmenuje SMARTSOUND MOVIE MAESTRO).Teď se trochu učím dělat ve Vegasu a zkouším to na 14 min. projektu.Pokud se mi vše povede a měl bys zájem, tak bych Ti mohl přes DC++ nasdílet Movie Maestro a nějaký smartsound.Zatím dík. :BB:
To StayMan: tak vše fachčí tak jak jsem si teoreticky myslel. Je to paráda.Ještě jednou k DVD Architectu:už jsem vše vypálil, jede to, ale když dám datový tok 8000 tak mi vyskočí vykřičník. Při snížení dat. toku na 4600, tak mi zmízí. Podle diskusí, je cca 8000 optimální.Můžeš mi poradit, nebo vysvětlit, bez toho že bys mě nějak setřel? :-E Dík.