Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: LCD Asus s repro - jdou vypnout?

  1. #1
    Je tu pořád Avatar uživatele stani
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    1,659

    zde

    Má s tím někdo zkušenosti? Jdou ty zabudované repro vypnout anebo ztlumit(vlastní tlačítko), anebo je to "natvrdo" a repro jdou vypnout jedině tím - vytažením kabelu?...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pravidelně Avatar uživatele jojto
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    890

    V OSD je volba zmeny hlasitosti od 0 po 100, v krokoch po 1 (samostatne tlacitko nie je).
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Je tu pořád Avatar uživatele stani
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    1,659

    aha, takže nemusím něco nastavovat v PC, ale přímo tlačítky na tom monitoru?....
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu pořád Avatar uživatele Doom
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,421

    asi jo...
    na LCD panelu NEC 71VM se to dělá stejně, v menu je volba Volume...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    Citace Původně odesláno od stani Zobrazit příspěvek
    zde

    Má s tím někdo zkušenosti? Jdou ty zabudované repro vypnout anebo ztlumit(vlastní tlačítko), anebo je to "natvrdo" a repro jdou vypnout jedině tím - vytažením kabelu?...
    Kedze nechces vyuzivat tie zabudovane repro, preco ich potom zapajas?


    EDIT: este ma napadlo, ak teda nemas ine repro a chces ich len ovladat, tak sa to deje presne tak, akokeby boli externe Tj. kup si multimedialnu klavesnicu, kde je ovladanie hlasitosti a tlacitkami "+" zvysujes hlasitost, "-" znizujes a "MUTE" vypnes zvuk.

    A pokial tu kalvesnicu nemas, umiestni si dole na listu ovladanie hlasitosti a tam mas posuvnik a aj moznost stlmit zvuk=to mute
    Naposledy upraveno uživatelem stayman: 27-04-2007 v 14:59
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Je tu pořád Avatar uživatele stani
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    1,659

    já je chci využívat, ale ten monitor chci do práce a když třeba někdo zavolá, tak je chci co nejrychleji ztlumit... teď tam mám klasické(překáží)a když někdo zavolá, otočím jednoduše knoflíkem anebo ho zamáčknu(i když je třeba na monitoru spořič)...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    Tak tak, je to teda alternativa ku tej multimedialnej klavesnici, co som spominal vyssie
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Je tu pořád Avatar uživatele stani
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    1,659

    jo......

    Tak už ho v práci mám, je opravdu výborný, max. spokojenost... ALE na ty vestavěné repráky zapomeňte, to je úplný propadák, nedají se použít vůbec na nic... myslel jsem si, že je budu používat na krátká videa ze zpravodajství, nebo když si budu chtít pustit nějaký zvuk z internetu... Takže staré repráky zůstávají na svém místě(sice také takvé ty nejlevnější, obyčejné, ale proti tomuto Bang&Olufsen )
    Naposledy upraveno uživatelem stani: 04-05-2007 v 09:39
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Je tu pořád Avatar uživatele Doom
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,421

    aspon nemusíš přemýšlet o regulaci hlasitosti
    moje repro v NECu sice stojí za houby, ale poslouchat se dají
    Naposledy upraveno uživatelem Doom: 04-05-2007 v 14:03
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. mobily jdou mezi lidi...
    Od ohm v sekci Volná témata
    Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 30-05-2007, 02:36
  2. Jdou nějak upravit basy a výšky audia do pc
    Od DejvidCV v sekci Editace audia
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 27-03-2006, 22:27
  3. Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 26-09-2005, 18:30
  4. Kdyz chci vypnout PC a kliknu na "vypnout pocitac"
    Od Fantas! v sekci Problémy s PC (HW/SW)
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 06-09-2005, 19:19
  5. jdou vložit titulky při encod do mpeg1/2
    Od ujoGrgaPitic v sekci MPEG-1/2
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 04-05-2004, 14:52