Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 17

Téma: Procoder 2 a DIVX 5.2 kodek

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    26

    Jelikož používám standartně Divx 5.2 kodek, tak jsem při instalaci P 2 zrušil instalaci nabízeného DIVX kodeku. Při prvních testech kódování do divx je při zadávání taget formatu i při samotném kódování vše OK. Avšak výsledné avi se při přehrávání po několika sekundách rozpadne na spoustu malých kostiček - no hrůza. Rovněž mi u této verze nejde nastavit volba target - AVI formát, vyskočí vždy error. Nevíte čím to může být?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    Novy Dr.DivX1.0.6 instaluje do systemu kodek DivXPro 5.2.1 a praca s takou zbytocnostou uplne v pohode, do 1.5h mas 2-pass video v DivXe bez akycholvek problemov.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček Avatar uživatele maggo
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    32

    A to je normalni, ze mi Dr.DivX nabizi maximalni rozliseni 640x...? Neda se zachovat rozliseni DVD PAL?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    Ak je primarny zaznam 720x ... , tak v pohode , inak neviem, iny rozmer som nerobil.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Je tu pořád Avatar uživatele Foolproof
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,732

    Citace Původně odesláno od maggo
    A to je normalni, ze mi Dr.DivX nabizi maximalni rozliseni 640x...? Neda se zachovat rozliseni DVD PAL?
    To je naprosto normální, pokud nemáš vytvořený vlastní profil, který může být jakýkoliv. Princip MPEG4 spočívá v tom, že lze dosáhnout poměrně slušných výsledků s nižším rozlišením, na TV v DivX stejně velice rozdíl nepoznáš.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Je tu pořád Avatar uživatele mirekv
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    7,799

    Citace Původně odesláno od pavelpt
    Citace Původně odesláno od maggo
    A to je normalni, ze mi Dr.DivX nabizi maximalni rozliseni 640x...? Neda se zachovat rozliseni DVD PAL?
    To je naprosto normální, pokud nemáš vytvořený vlastní profil, který může být jakýkoliv. Princip MPEG4 spočívá v tom, že lze dosáhnout poměrně slušných výsledků s nižším rozlišením, na TV v DivX stejně velice rozdíl nepoznáš.
    No a to je celý průser kolem MPEG-4, potažmo DivX/Xvid. Snaha nacpat video na co nejmenší velikost vede taky ke zmenšování rozměru (rozlišení), což na první pohled nevadí, ale když je možnost srovnání s originálem, tak je rozdíl patrný.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    845

    Citace Původně odesláno od pavelpt
    na TV v DivX stejně velice rozdíl nepoznáš.
    Pokuď si nalitej jak houba nebo 20m od tý televize či na TV Junosť atd ...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Je tu pravidelně Avatar uživatele kirk
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    492

    Stayman: 1 apůl hodiny? Jak komu Mě to valí rychlostí asi 8 - 9 snímků za sekundu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    Ale ja nepouzivam 286 ale 2800 (MHz) \/
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Čestný člen Avatar uživatele clee
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    6,731

    hehe 5-7 mi to litalo na 400mhz
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Je tu pravidelně Avatar uživatele kirk
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    492

    Stayman: Jakou 286?! Mám AMD Duron 750 MHz, 320 MB RAM. Dělám metodou DVD2AVI (barevný prostor RGB) - VFAPI - VirtualDubMod (rozlišení 720 x y, datové toky 1200 - 1500 Kbit/s)
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    Ja mam Pentium4 2800HT/1GB RAM. Delam s Dr.DivX1.0.6 a rozlisenie a dat. tok ake mi sam ponukne na 1CD.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Je tu pravidelně Avatar uživatele kirk
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    492

    Stayman: pokud nedělám DVD, tak chcu, aby ten výtvor měl aspoň nějaké výhody DVD. A hlavní výhodou je samozřejmě 5.1 zvuk. 700 MB je na uložení filmu příliš málo 1400 MB většinnou stačí
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    Ja davam max.96kbps a takisto na 1CD staci, film ma 1h30minut vacsinou
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Je tu pravidelně Avatar uživatele kirk
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    492

    Stayman: 96 kbit/s se nedá vůbec poslouchat Aji těch 128 Kbit/s je málo.
    MP3 zvuk používám poslední dobou jen u filmů s monofonním zvukem a tam těch 128 Kbit/s stačí
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Jaký Divx kodek?
    Od strelec3751 v sekci Kodeky
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 30-07-2009, 18:16
  2. Procoder vs. divx
    Od Doceto v sekci Kodeky
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 26-10-2005, 15:46
  3. ProCoder a DivX 6.0
    Od lcask v sekci Kodeky
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 20-07-2005, 00:55
  4. DivX na DVD v Canopus Procoder
    Od Petr_70 v sekci Editace videa
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 31-03-2005, 13:06
  5. Procoder 1.5 a dIVX avi
    Od jc_tvf v sekci Kodeky
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 04-10-2004, 18:02