Recenze  |  Aktuality  |  Články
Doporučení  |  Diskuze
Filmy a seriály, streamovací služby
Televize  |  Projektory
Audio a domácí kina
Multimediální centra  |  Ostatní
Svět hardware  |  Digimanie
Svět mobilně

TV-OUT problém

morek (3)|5.10.2004 00:34
Před nedávnem jsem sestříhal parádní video uložil jsem ho do *.avi v rozlišení 384x288 a pustil jsem to na počítači. ten samozřejmě vykreslil kdejakou chybičku takže obraz nebyl tak GOOD. vypálil jsem to a vrazil do DVD k televizi...obraz o něco lepší ale taky nic extra... rikal jsem ze asi rozliseni bude pricinou problemu...jenze prd....pak sem pres TV-OUT propojil PC s TV a obraz jak vino...potrebuju nutne vedet jak je mozny ze se to takhle zmenilo jinak z toho neusnu...udelal jsem z toho totiž pak DVD s celym MENU a je to paradni az na kvalitu videa....kdyz si to ulozim do vetsiho rozlišení, tak to nakonce bude tak velky že to ani na cd nevypalim.... a ten obraz na ty tv byl fakt parada...sakra... :OO
pavelpt (2713)|5.10.2004 09:54
Tož já su z toho magor.

Mně z toho vyplývá jediné.

1. Je vadný monitor, když TVOut na TV je lepší.
2. Je vadný DVD přehrávač, ze stejného důvodu.
morek (3)|5.10.2004 13:34
to si myslim ze urcite takhle neni...zkousel jsem to na dvou pocitacich tim padem ana dvou monitorech a dvd mam dva mesice novy...myslim si zeto dela to, ze ty monitory jsou tak good ze zobrazej kdejakou ptakovinku - kdejaky malicky chyby videa... je to nejaky podivny ta televize si to asi vykresli uplne jinak....mozna proto je to takovy....ale kdyz se budu chtit zase na neco kouknout tak se mi eda fakt nebude chtit porad propojovat poč s telkou... :-!!!