Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 15

Téma: dvd architect

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    19

    Ahoj. nevim mozna to uz je ale nenasel by se nejaky navod na ten program???
    nejak nemohu vytvorit film kdyz pusim jednu kapitolu tak az dohraje tak at hned navazuje druha. diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček Avatar uživatele Brucholet_shw
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    46
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Je tu pořád Avatar uživatele Saxel
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    2,242

    Najdi si tady ve fóru uživatele s nickem Nostradam, v jeho podpisu má odkaz na návod na Architekta.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček Avatar uživatele Brucholet_shw
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    46

    No jasně. Na Nostradama jsem úplně zapomněl.
    http://tracker.boodin.org/Wikka/?wakka=Sony
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček Avatar uživatele hozjacz
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    99

    Ahoj lidi, používám Sony DVD Architect 4.0a (b. 147).
    Mám z Premiere vyexportovaný video v *.m2v (které už DVD Architect nepřekomprimovává) a audio v *.mpa (které nechávám DVD Architectem ještě zpracovat). O to v podst ani nejde.
    Jde mi o to, že mám nějak dlouhý film (tzn. nějak velké soubory) a když chci spustit "výrobu DVD" tak mi to pod Windows Vista hází chybu, že je soubor příliš veliký - viz. příloha, ale když ten samý projekt spustím v DVD Architectovi pod WindowsXP, tak vše proběhne hladce, žádný problém program nevydí a DVD mi udělá v pořádku.

    Proto se chci zeptat, zda-li je Sony DVD Architect nekompatibilní s Vistou, nebo je tam jiný problém? Nevíte někdo o existenci nějakého patche, který by třeba tuto funkcionalitu pod WinVista řešil?

    Díky za pomoc...
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: dvd_arch.jpg 
Zobrazení: 130 
Velikost: 57.2 KB 
ID: 1255  
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    Odkedy su Sony softy pod Vistu?


    Jo a pre Maska, odkedy je ARCHITECT v sekcii VIDEO ?
    Naposledy upraveno uživatelem stayman: 06-04-2007 v 11:45
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček Avatar uživatele hozjacz
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    99

    Citace Původně odesláno od stayman Zobrazit příspěvek
    Odkedy su Sony softy pod Vistu?
    No to nevim? Na to se právě ptám? A víš něco konkrétnějšího o nefunkčnosti Sony DVD Architecta pod Vistou? Co v něm chodí a co všechno nechodí? Dá-li se to nějak řešit a tak... (protože co jsem s ním celou dobu pracoval na tomhle projektu, tak se mi zdálo, že vše je OK, až do okamžiku tvoření DVD...). Tak jestli mám zpozornět a zkontrolovat ještě něco (co by mohlo být kvůli Vistě třeba v projektu špatně).
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    A co mam o tom viac vediet, ked nie su pisane pre Vistu???

    http://www.sonycreativesoftware.com/...=404&PageID=27
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček Avatar uživatele hozjacz
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    99

    No mě se jedná o to, jestliže jsem celý projekt zpracoval pod Vistou (a nezdálo se teda, že by byl nějaký problém), tak jestli z důvodu nepodporování tam nebudou nějaké další chyby (krom nemožnosti tvorby DVD), které by nějak poškodily projekt....
    No a nějaké patche teda asi taky nejsou...
    A nevíte někdo, kdy vyleze nějaká nová - Vista ready - verze DVD Architecta?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Je tu pravidelně Avatar uživatele jojto
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    890
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček Avatar uživatele hozjacz
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    99

    OK díky. Zatim tedy budu s videem pracovat v XP...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    12

    Je to sice už trochu mrtvé téma, ale třeba si toho někdo všimne:
    Nemá někdo nebo není někde dostupný návod na Architect od Nostradama? Byl zveřejněný na tvfreaku, ale už bohužel nefunguje odkaz...
    Díky!
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Je tu pořád
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    1,074

    Jestli myslis toto
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    12

    Jo, přesně tohle (jestli tam teda nebylo něco ještě novějšího, což ovšem nemyslím). Díky moc!
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Je tu pořád
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    1,074

    Vzoromil: neni zac.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. DVD Architect 3.0??
    Od Dexter22 v sekci Mastering
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 19-02-2006, 12:44
  2. DVD Architect
    Od Toyo v sekci Mastering
    Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 10-02-2006, 20:15
  3. DVD Architect 3
    Od bobo77 v sekci Mastering
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 24-01-2006, 15:12
  4. DVD Architect 3 vs. DVD Architect 2
    Od manok v sekci Mastering
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 25-09-2005, 19:16
  5. DVD architect 2
    Od lospepos v sekci Mastering
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 24-08-2005, 18:58