Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 4 123 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 47

Téma: TMPGEnc DVD Author 3 - import titulků s diakritikou

  1. #1
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Connor
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    510

    Tak jsem se zaradoval, že konečně nová verze Tsunami DVD Author 3 umí import titulků... ale zatím předčasně. :-/
    Můžete mi někdo poradit jak naimportovat titulky s diakritikou?

    TDA3 umí import titulků z formátu .subtitle (co to je?) a .srt. V importu ze .srt mi to bohužel místo diakritiky ukazuje čverečky . Jediný zkoušel jsem SRT titulky v kódování ANSI, UTF, Unicode a bez výsledku nebo to dělám blbě.

    Nemáte někdo nějaký tip jak si s tím poradit?

    Děkuju.
    Naposledy upraveno uživatelem Connor: 18-08-2007 v 09:36
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pořád Avatar uživatele mirekv
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    7,799

    TDA umí titulky? To teda musím zkusit!
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Connor
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    510

    Jo, jo, umí. Je to novinka ve verzi 3. Předchozí verze to neuměla a to byla hlavní vada. Ale zdá se, že s diakritikouo bude nějaký problém. :-/
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Whitejoker
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    639

    není tam někde volba typu písma "eastern Europe"?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Connor
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    510

    Není, anebo jsem na ní nikde nenarazil. Ani u volby fontů písma nemám možnot v TDA3 nastavit znakovou sadu. Když titulky vkládám ručně, tak se s diakritikou zobrazí. :-/

    Citace Původně odesláno od Whitejoker Zobrazit příspěvek
    není tam někde volba typu písma "eastern Europe"?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Connor
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    510

    Nikdo jste to zatím nezkusil a nepřišel jak na to??
    Nikdo tenhle soft nepoužíváte?
    Naposledy upraveno uživatelem Connor: 24-04-2007 v 09:02
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček Avatar uživatele rudlaizihno
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    42

    Ahojte ...prosim Vas o radu..
    Ako som sa docital ze TMPGEnc DVD Author 3 dokaze vkladat titulky hned som sa nan vrhol ale problem, nacitalo ale bez diakritiky len stvorecky tak som si to v Subtittle Worshope vymazal dlzne ciarky a sejvol : ako sub a aj srt. tieto tituklky ked som chcel nacitat tak mi ich neotvorilo v TMPGEnc v com by mohol byt problem ??????? lebo pred "spracovanim" nebol problem ich nacitat sice so stvorcekmi . dakujem
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Connor
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    510

    Bohužel, způsob jak dostat titulky do TDA3 i s diakritikou zatím asi nikdo nezná.
    Taky jsem zkoušel laborovat v Subtitle Workshopu a hledal jsem formát, který by TDA3 uměl načíst i s diakritikou a zatím bez úspěchu.
    Velká škoda, protože jinak je to uživatelsky dost přívětivý software.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Je tu pořád Avatar uživatele Foolproof
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,732

    Tak jsem si to chtěl zkusit, nemohl jsem si vzpomenout, proč to mám na disku a nepoužívám.

    V helpu je :

    Menu: Edit menu
    *
    *
    Import subtitles (I)
    Displays a standard file selector where you can choose the subtitles files (*.subtitle) ......


    Takže postup jasný, ale při pokusu o klik na "Edit menu" viz obrázek. Asi půjde opět do archivu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček Avatar uživatele rudlaizihno
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    42

    Citace Původně odesláno od Connor Zobrazit příspěvek
    Bohužel, způsob jak dostat titulky do TDA3 i s diakritikou zatím asi nikdo nezná.
    Taky jsem zkoušel laborovat v Subtitle Workshopu a hledal jsem formát, který by TDA3 uměl načíst i s diakritikou a zatím bez úspěchu.
    Velká škoda, protože jinak je to uživatelsky dost přívětivý software.
    Veru je to obrovska skoda, ale ja som si titulky upravil tak ze som odstranil interpunkcne znamienka a presejvolval a ked som ich chcel nacitat v TDA´3 tak sa mi stalo ze mi ich za svet nechcelo vlozit a nenapisalo nic tak teraz neviem ako na to aby som ich tam dostal .)))))))ňň
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    3

    Bud niečo robím blbo alebo to nejde..!?

    Problem: načítam si pomocou Add file nejaký *.AVI film, ku ktorému sú i titulky (*.SRT).
    V Subtitles editor zafajfkujem Enable subtitles a načítam si ich pomocou import subtitles (*.SRT).
    No ten editor zostane prázdny.
    Titulky som už prerábal aj vo Workshope.
    Robím niečo špatne, alebo to funguje inak?


    Dik....za radu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Je tu pořád Avatar uživatele mirekv
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    7,799

    mkcody: no já to v tomto editoru ještě nezkoušel, ale asi to bude vyžadovat titulky v grafickém formátu (sup). Takže konverzi do sup, třeba srt2sup nebo DVDSuptools.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    3

    Tak som ich prerobil v srt2sup, ale nič. Jedine ak by som ich editoval v Ifoedite, ale to je dosť pracné.
    Inak dík.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Je tu pořád Avatar uživatele mirekv
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    7,799

    mkcody: Jak nic? Vůbec tam nejsou, nebo jsou jen jinak barevné? Vždyť to je v Ifoeditu na minutu. Srt2sup jsem nezkoušel, DVDSupTools jo a v pohodě ale nezkoušel jsem TDA.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Connor
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    510

    České titulky v TDA3 bude obávám se nekonečný příběh. Ani mě se je nepodařilo naimportovat.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 4 123 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Náhrada za TMPGEnc DVD Author
    Od milsyr v sekci Mastering
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 04-11-2006, 17:16
  2. Clatronic 709 - podpora titulku s diakritikou?
    Od Sukacek v sekci Multimediální centra, DVD, Blu-ray
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 07-05-2006, 15:12
  3. import titulků do Sonic DVDit PRO 6
    Od predkolapsem v sekci Titulkování
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 07-12-2005, 14:47
  4. Problém s TMPGEnc DVD Author 1.6
    Od x-treme v sekci Mastering
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 26-06-2005, 12:42
  5. TMPGEnc DVD Author
    Od Whitejoker v sekci Mastering
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 11-03-2005, 17:21