Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 10 z 10

Téma: Winfast expert časovač (nejde zvuk)

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    41

    Dobrý den,
    měl bych otázečku ohledně časového nahrávání,ve winfastu nastavím např nahrávání Čt1 aplikace se spustí ale nejde mě zvuk.Prostě to nahraje bez zvuku.Při sledování TV je vše OK.Nevěděl by někdo postup jak too nastavit aby to fungovalo s tím zvukem?Mám to napojené na kabelovku Karnevalu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,841

    Uprav tak, jak je na obrázku.
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: audiobitrate.jpg 
Zobrazení: 148 
Velikost: 46.7 KB 
ID: 1229  
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    41

    Takhle to nastavené mám
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    41

    Jde o to že na kabelovce asi každej pořad vysílá v jiné normě a winfast nedokáže přepnout normu.Dělá to hlavně u Čt1,Čt2,Nova,Prima.V nastavení to mám nastavené podle obrázku cos poslal.Jak nastavím pořad do scheduleru tak se autom. zapne ale místo zvuku je slyšet jenom šum.Nevím si rady!!
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,841

    Já používám také TV2000XP-Expert, a také jsem napojen na kabelovku Karneval. To nastavení, co jsem ti poslal, je vlastně moje nastavení.
    Pravdou je, že jsem nikdy nepoužíval grabování přes scheduler. Tedy časové nastavení dopředu.
    S těmi normami budeš mít pravdu. Ono se to tu již někdy řešilo, a myslím, že když chceš nahrávat stanice, které jsou přes normu PAL_BG, tak poslední stanicí před vypnutím musí být nějaká s normou PAL_BG. To samé pro PAL_DK. Aby to šlo normálně, musel se, tuším, použít jiný software (tu verzi ale neznám).
    Ještě zkus jednu věc: V nastavení Area si vyber CZECH PAL_BD. Alespoň moje verze software ji zná. nemusí se, mimo jiné, používat klávesa "A" pro přepnutí normy.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Je tu pořád Avatar uživatele Saxel
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    2,304

    Miran25: Nemáš náhodou některou z verzí PVR, které si nepamatovaly nastavenou normu zvuku? Pokud ano, nepomůže ti nic jiného, než nainstalovat jinou verzi.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Je tu pořád Avatar uživatele Doom
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,421

    kolega z práce měl ten samý problém - nahrávání bez zvuku. přešel na PVR 3.0.10.20 a jede mu to bez problémů.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček Avatar uživatele Silas15
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    28

    Citace Původně odesláno od DoomHammer Zobrazit příspěvek
    kolega z práce měl ten samý problém - nahrávání bez zvuku. přešel na PVR 3.0.10.20 a jede mu to bez problémů.
    a kde to PVR vzal, ja mam totiž 2.0.2.14 a nahrávám taky bez zvuku na tv kartu DTV 2000H
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,841

    Citace Původně odesláno od Silas15 Zobrazit příspěvek
    a kde to PVR vzal, ja mam totiž 2.0.2.14 a nahrávám taky bez zvuku na tv kartu DTV 2000H
    Mrkni na moje stránky: http://masek.ic.cz
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Je tu pořád Avatar uživatele Doom
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,421

    Ivoš má na stránkách kompletní archiv. hlavně pozor na ovladače k té verzi b20, bez správné verze to zas pojede bez zvuku!
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Winfast expert nejde zvuk
    Od Miran25 v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 23
    Poslední příspěvek: 15-11-2008, 10:06
  2. Winfast TV 2000 XP Expert - nejde zvuk
    Od Rad v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 23
    Poslední příspěvek: 23-12-2005, 08:09
  3. winfast tv200xp expert-nejde zvuk
    Od mišo v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 30-01-2005, 11:07
  4. WinFast TV2000XP Expert - po restartu aplikace nejde zvuk
    Od clansy_tvf v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 29
    Poslední příspěvek: 22-12-2004, 17:09
  5. Leadtec 2000 Expert + WinFast, nejde zvuk pri nahravani
    Od Fireboy v sekci Zachytávání videa
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 02-04-2004, 22:04