Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: vypadavani oken pri nabirani

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    1

    Mám kameru sony HVR-Z1 a , střihový pinnacle10 v compu těchto parametrů.
    intel pentium 4cpu, 3.00Ghz, 1GB ram, .
    Při nahrávání z kamery přez FireWire do pinnacle se mi ztrácí okna. Např. při nahrání 3min. obrazu se ztratí okolo 2000 oken. Obraz pak přez chybějící okna skáče. Neví někdo v čem je problém???? Chyba v počítači, nebo
    v kameře ???
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    Skus to nabrat niecim inym (napr. Vegas Capture) a dufam, ze mas aj iny disk ako systemovy...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček Avatar uživatele feryh
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    38

    ...a jestli Ti disk běží v DMA režimu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    A tiez povypinaj pri naberani vsetky zbytocne procesy (antivir, antispam, atd.)
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Čestný člen Avatar uživatele Mike
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    649

    Teda ze by dnes nestihl nejaky pocitac nabirat video, to se mi jeste nestalo, navic 3 minuty zaznamu je asi 4500 framu a kdyz vypadne 2000, to je skoro polovina - to nebude rychlosti, predpokladam ze DMA je zapnute a ostatni by nemelo vadit (ani antivir, i kdyz je lepsi je nepouzivat), spis bych to videl na chybu programu, zkus zaklad - WinDV
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Whitejoker
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    639

    Všechno vypadá dobře, jen to Pinnacle je nějaké divné ..
    Jak psal Mike: WinDV nebo Scenalyzer
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7

    Alf Alf je offline
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Alf
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    898

    Citace Původně odesláno od Mike Zobrazit příspěvek
    Teda ze by dnes nestihl nejaky pocitac nabirat video, to se mi jeste nestalo.....
    Otázkou je, co mu běží na pozadí.

    To regazzo
    Jáké máš vytížení CPU před a při stahování?
    Naposledy upraveno uživatelem Alf: 27-03-2007 v 21:25
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    8

    Mám podobné PC teda procesor a RAM-ku, Fire-Wire integrované na desce a podobné problémy jsem měl taky.
    Nepomohlo ani aktualizace Windows (ale každopádně doporučuji- na webu jsou záplaty, asi tři, pro Fire-Wire).
    Nakone pomohla banální výměna Fire-Wire kabelu.
    Teď stahuji video bez ztráty kytičky (jediného snímku) úplně v pohodě a to ani nedbám na to abych pozavíral všechny zbytečné programy, které u tohoto nejsou potřeba (včetně antivirů atd...)
    A to ještě mám tu nejhorší kombinaci HDD jaká se pro práci s videem přímo důrazně zamítá: jeden HDD rozdělen na dva oddíly - systém+data
    Naposledy upraveno uživatelem Wojnar: 06-06-2007 v 12:31
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Nabírání HDV: Vegas Capture versus HDVSplit
    Od Saxel v sekci Editace videa
    Reakcí: 32
    Poslední příspěvek: 14-01-2011, 06:37
  2. Video ze dvou oken/souborů do jednoho
    Od bluenite38 v sekci Editace videa
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 23-07-2010, 09:34
  3. Reakcí: 23
    Poslední příspěvek: 03-08-2006, 09:51
  4. Vypadávání zvuku
    Od kaldap v sekci Zachytávání videa
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 31-05-2006, 20:12
  5. Vypadávání snímků
    Od zmasabujon v sekci Zachytávání videa
    Reakcí: 30
    Poslední příspěvek: 04-06-2005, 22:17