No, já získával informace na grafice.cz. Takže moje první nouzové rozhodnutí bylo oddělit zemák u zástrčky PC, vzhledemk tomu, že mám zásuvky tažené 2 žilami, tak mám zemnění děláno přes nulák a nemělo by to vadit.
( No jde o to jestli ten elektrikář co mě o tom ujišťoval nemá papíry na hlavu )
No měl jsem pokoj, ale jinak mě to nedalo spát a na zemnění kabelu antény jsem přišmodrchal kondík, v podstatě rozdělíš na kabelu země a spojíš je kondíkem asi 100n, prostě vysokofrekvenčním.
No včera jsem kompíku přidělal země, no a je to v poho, akorát místo 2 podelnejch hnusnej vošklivejch bílejch pruhů na všech programech a to ještě při vypnutým PC mi teď už jen při zapnutým PC běhá hafo tenkejch pruhů a jenom na ČT 1 a jsou už příčný, takto vypadá, že tam prší-už se těším až budou dávat něco ze sahary.
No a tady jsem skončil, další cesta bude asi oodělovací transormátor, a nebo galvanický oddělovač, každopádně kondík tam nechám páč mi někdo po anténě posílá nějaký rozdíl napětí, či proudů, a já mám svoje přístroje rád.