Fly2000TV & ASUS TV FM
Fly2000TV mi vyhovuje ze všech programů nejvíce,
co se týče ladění TV je vše OK.
Ale nemůžu naladit žádné radio :-((( ale program Asus EzVCR mi rádia přehrává v pohodě, nesetkal jste se s tím už někdo ?
co se týče ladění TV je vše OK.
Ale nemůžu naladit žádné radio :-((( ale program Asus EzVCR mi rádia přehrává v pohodě, nesetkal jste se s tím už někdo ?
Odpovědět na dotaz ti může pouze ten, kdo tuto "konfiguraci" vlastní. Zřejmě vás moc není. ......možná z "nějakého" důvodu.
Ahoj,
již jsem to sem psal :-) Najdi si pls. moje přízpěvky. Taky jsem to psal na fórum czech computeru. Sorry, napsal bych to to znova, ale nejsem na svém počítači a vymejšlet to z hlavy bez otevřené konfigurace se mi nechce.
Dík za pochopení. :-!!!
již jsem to sem psal :-) Najdi si pls. moje přízpěvky. Taky jsem to psal na fórum czech computeru. Sorry, napsal bych to to znova, ale nejsem na svém počítači a vymejšlet to z hlavy bez otevřené konfigurace se mi nechce.
Dík za pochopení. :-!!!
[quote]Ale nemůžu naladit žádné radio [/quote] - a ked tam prasknes nejaku frekvenciu radia napevno...
Zkoušel jsem snad vše co je zde doporučováno a nic.
Pak jsem nainstaloval nejnovější ovladače . no zas mi nechodilo radio ani v ASUS EzVCR, no ale po stažení nejnovější verze tohoto programu zas chodí :-)
Jinak pené nastavení frekvence nepomáhá ... prostě pořád jen šum ...
Pak jsem nainstaloval nejnovější ovladače . no zas mi nechodilo radio ani v ASUS EzVCR, no ale po stažení nejnovější verze tohoto programu zas chodí :-)
Jinak pené nastavení frekvence nepomáhá ... prostě pořád jen šum ...
Hmm tak sem to teď náhodou pustil a je to OK .. to nechápu, nic jsem s tím endělal a tím žebych to třeba zavřela otevřel to taky není, to jsem dělal několikrát ... nechápu, ale to je jedno, hlavně že to jde :-)
Včera jsem řešil stejný problém, mám taky kartu ASUS. Nejdříve jsem měl nainstalovanou verzi 236 FLY 2000 a pak jsem si nainstaloval novější beta verzi a radio hraje a všechny TV programy bez šumu.
Jak jsi zmiňoval ty ovládače, kde se dají stáhnot nejakttualnější? Zatím používám v2.3.0.4. z 31/8/2003. Narazil jsem totiž na problém kdy v plánovači nahrávánáni zatrhnu režim spánku Windows a počítač nastavím do režimu spánku objeví se hláška, že nelze tento režim docílit jelikož používám zastaralé ovládače, které toto nepodporují.
Jak jsi zmiňoval ty ovládače, kde se dají stáhnot nejakttualnější? Zatím používám v2.3.0.4. z 31/8/2003. Narazil jsem totiž na problém kdy v plánovači nahrávánáni zatrhnu režim spánku Windows a počítač nastavím do režimu spánku objeví se hláška, že nelze tento režim docílit jelikož používám zastaralé ovládače, které toto nepodporují.