Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 34

Téma: WinFast TV2000XP EXPERT a Win VISTA

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    38

    dobry den,
    mate uz niekto skusenosti s touto kombinaciou? Mno, skor vsak myslim kombinaciu ovladacou a Visty? Nerobi to problemy? Dakujem za kazdy nazor, pripadne skusenost.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,841

    Ovladače pro WinVista jsou zatím pouze pro analogový tuner WinFastPVR2000 a pro digitální tunery. (myslím tím modely Leadtek)
    Ovladače pro analogové tunery, které neuměly pracovat pod WinXP_MCE, asi ani pro WinVista nebudou (WinVista by měl umět zvládat to, co Media Center).
    To ovšem neznamená, že by tunery, dosud pracující pod WinXP neumely pracovat pod WinVista.
    Nic méně, pro model Expert už šanci nevidím. je to výběhový model, který si užil Win98, WinME a WinXP. Ale to ukáže budoucnost. Místo Experta se teď vyrábí Global.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Je tu pořád Avatar uživatele Doom
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,421

    mašek tak trochu kecá...
    Expert pod Vistou pracuje bez větších problémů. odzkoušena kombinace PVR2 a adekvátních ovladačů. samozřejmě že kvůli změněnému systému ovládání hlasitosti nebude fungovat zesilování pomocí dálkového ovladače ani pomocí prvku v programu PVR. no a taky nefunguje spolupráce s MediaCenter, karta nemá požadovaný hardwarový enkodér.

    nezakoušel jsem nahrávat, takže v tomhle ti nepomůžu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    38

    Citace Původně odesláno od DoomHammer
    Expert pod Vistou pracuje bez větších problémů. odzkoušena kombinace PVR2 a adekvátních ovladačů
    no ani neviete ako ste ma potesili.... .... myslim, ze nielen mna, ale aj ostatnych, ktory uvazuju na prechod z XP. Este sa chcem spytat, ake je presna kombinacia PVR2 a adekvatne ovladace? Ak tomu dobre rozumiem, mozem pouzit prilozene intalacne CD ku karte??? Dakujem
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,841

    Abys nebyl potěšen přečasně. Dost uživatelů, kteří přešli na PVR2, začlo prskat, že mají potíže. Lze se dočíst i zde na foru. (můžeš mít ovšem štěstí, jako těch pár, kterým se to povedlo)
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Je tu pořád Avatar uživatele Doom
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,421

    já momentálně jedu na PVR2 verse 2.0.2.13 a ovladače 4.0.107.3210 (October 18, 2006).

    včera jsem si instaloval nový počítač, dal jsem do něj Experta, nainstaloval PVR2 a běhá bez problémů

    o víkendu tam nahodím Vistu b 5600, tak uvidíme co zjistím dál
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,841

    Doomhammer:
    Ale vás, kterým se to povedlo, je strašně málo. Podle mě záleží na konfiguraci PC, a co vše tam dotyčný má nainstaleno.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Je tu pořád Avatar uživatele Doom
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,421

    malá statistika
    můj komp: Athlon 64 3000+ (1,6 GHz), deska Asus A8 RMVP, grafika GF 7600 GS, 1GB RAM
    kamošův komp: Duron 650 (slot A), deska s čipsetem VIA KT133, grafika ATi RagePro (AGP 4x) a 256 MB RAM. PVR2 šlape rovněž bez problémů (samozřejmě se na tom nedá nahrávat )
    přítelky komp: Duron 800 (skt A), deska s VIA KT133, 256 MB RAM. PVR2 jsme zkoušeli a šlapalo bez problémů, akorát přítelka si zvykla na klasické PVR a s PVR2 mě poslala do háje.
    no a můj starej komp Athlon XP 2400+, deska MSI K7N2Delta (nF2), taky pohoda.

    všechny mašiny jsem dělal já. zajímavé je, že všechno to je AMD
    základem je, aspon podle mě, pořádně vyčistit bordel po staré aplikaci a ovladačích. kolega v práci totiž PVR2 zkoušel taky, blbě odinstaloval původní PVR a rozjeb*l si půl kompu
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    38

    Takze stiahol som 2.02.13 z tejto stranky: http://support.levi.cz/soubor.php?produkt=Winfast+PVR2 a 4.0.107.3210 z http://tw1965.myweb.hinet.net/Leadtek.htm
    samozrejme to chcem skusit pre Vistu Ultimate CZ, ale chcem sa spytat este na par veci, kedze doteraz som instaloval vsetko z CD.
    1) Akym sposobom treba ovladace do Visty nahrat?
    2) Ktore najskor a hlavne kam?
    3) Aky je rozdiel medzi PVR a PVR2?
    4) Neda sa absolutne pouzit klasicke instal. CD prilozene ku karte?
    5) Nema Vista uz obsahovat pre tuto kartu ovladace?
    Dakujem za odpovede
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,841

    PVR2 byl původně vymyšlen pro digitální karty:
    http://masek.webzdarma.cz/WinFastPVR2/WinFastPVR2.pdf
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Je tu pořád Avatar uživatele Doom
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,421

    na vistě b 5536 mě instalace ovladačů proběhla velice jednoduše. po instalaci jsem šel do správce zařízení, smazal multimediální adaptér s otazníkem, dal vyhledat změny, systém našel nový hardware, chtěl po mě ovladače, já jsem mu nastavil cestu, kde je najde, systém zamrčel, že ovladače nejsou certifikované, já mu řekl, že to je fajn... tohle jsem zopakoval třikrát pro capture, tuner a crossbar. rozdíl oproti WinXP jsem nepoznal...
    po nainstalování ovladačů jsem nainstaloval PVR2 a už se frčelo.

    rozdíl mezi PVR a PVR 2 je 1) ve vzhledu a 2) PVR2 má sjednotit aplikace používané pro DVB i pro analogové tunery. ovládání je v podstatě stejné, akorát to jinak vypadá.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    38

    ok..velakrat vdaka za typy a rady...
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    4

    Takze jsem se pokusil rozjet TV2000XP Expert pod Vistama Business ENG. Po vcerejsim neuspechu mi to nedalo a zkusil jsem to jeste jednou. Pouzil jsem ovladace a PVR2 ve verzich jak tu zminil majko o par postu vys.
    Ovladace to schroustlo v poho, PVR2 taky.
    Pri spusteni se prepne grafika z AERA na default, nebot nejak neni rozhrani PVR2 kompatibilni s tou funkci. To je ale nepodstatnej problem.
    Programy mi to naslo vsechny mozne dostupne. Jediny problem mam, ze mam misto zvuku sum. Pri vyhledavani kdy to preskakuje frekvence je zvuk pri naledeni v poradku, ale po dokonceni vyhledavani uz je pak jen sum. Navic nastaveni pro normu je neaktivni, takze to nemuzu prehodit.
    Nevedeli byste co s tim? Dik za rady
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Je tu pořád Avatar uživatele Doom
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,421

    klávesa A nereaguje? jinak na stránkách tw1965 jsou k dispozici ovladače pro vistu (to jsem zapomněl napsat, sorry, nevím kde mám hlavu).

    to, že se po spuštění pvrka vypne aero je normální, to samé se děje i po spuštění nějakého přehrávače videa. je to proto, aby se dvě aplikace nepraly o akceleraci videa. aero proto uvolní grafárnu pro přehrávání videa.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    4

    Jo klavesa A pomohla, dik moc za radu. Pro me je ta TV spis druhorada vec, takze ovladani PVRka jde mimo me.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. WinFast TV2000XP Expert-tv jen šumí
    Od fanynek v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 24-01-2009, 14:25
  2. Winfast TV2000XP expert + PVR2+ Vista 32bit
    Od Hi-tech v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 20-01-2009, 07:22
  3. Winfast tv2000xp expert
    Od agregatos v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 23-02-2007, 19:05
  4. WinFast TV2000XP Expert + kabelovka od UPC
    Od Nyny v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 18
    Poslední příspěvek: 13-02-2006, 07:26
  5. WinFast TV2000XP Expert
    Od belzebub v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 24-04-2004, 09:03