Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 16

Téma: Bitrate českých a slovenských programů

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    33

    Tak jsem se dívál na bitrate u jednotlivých programů a nejlíp na tom je slovenká Markíza
    http://www.linowsat.de/0235/all/12565H.html
    http://www.linowsat.de/0235/all/12525V.html
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pořád Avatar uživatele Foolproof
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,732

    Ano a to dokonce velmi stabilně na rozdíl třeba od CT1

    Markýza

    http://www.satcodx2.com/0235/tsbitra...000000013768-v

    CT1

    http://www.satcodx2.com/0235/tsbitra...000000036398-v
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Je tu pravidelně Avatar uživatele ladinek
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    499

    tak jsem ted autoroval Hercule Poirot - Čas přílivu...nahrávka z Primy z CZ linku. Délka filmu 93 minut a velikost 1,95 GB. Tak to můžu příště dělat klidně z UPC a vyjde to nastejno
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu občas
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    293

    No já nahrával z Primy film- Troja= 6,3GB, Pán prstenů 3 = 8,3GB. To snad neni zas tak málo? (část sice sežerou reklamy)
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Je tu pravidelně Avatar uživatele ladinek
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    499

    Troja = 165 minut
    Pan prstenu 3 = 201 minut
    - to je trochu rozdíl oproti 93 minutám, nemyslíš? A pokud jak píšeš, to máš ještě s reklmama, tak to je minimálně zase giga dolů
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Je tu občas
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    293

    Samozřejmě že záleží na čase. Tak třeba X-Men(Prima) 1:45min vč.reklam= 3.523GB.--- 1h= 2.42GB(to neni zas tak hrozný) Ted mam na tejden HBO, tak nahrávam na HDD Dreamboxu a film dlouhej hodinu a půl= 1,8GB( 1h= 1,2GB). To je snad rozdíl. A u Sky linku po výměně starejch karet taky přejdou na variabilní dat. tok, EPG a bude taky po GB jako u CS Linku. Nebo třeba zkuste nahrávat z UPC- PRIMU, NOVU, CT atd. Zlatej CS link. No a třeba Premiere War of the worlds 2h 10min = 3.6GB. To maj zvuk DD.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Je tu pravidelně Avatar uživatele ladinek
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    499

    tak jsem zautoroval dalšího Poirota a 92 minut záznamu = 1.96 GB ...to je opravdu skoro to samé, co UPC...bývaly doby, kdy celovečerní Poirot byl větší, než kapacita DVD 5 ....
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Je tu občas
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    293

    Po autoraci z UPC bys neměl ani 1GB. To je pořád víc jak dvojnásobek.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Je tu pravidelně Avatar uživatele ladinek
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    499

    celovečerní film z UPC cca 90 minut (např. NOVA) má zhruba 1,4 GB
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Je tu občas
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    293

    Zkus třeba nahrát třeba z CT 4 sport a budeš překvapen.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Je tu pravidelně Avatar uživatele ladinek
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    499

    a co tak zajímavého bys chtěl nahrávat na ČT 4?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Je tu občas
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    293

    Třeba německou Bundesligu, když nejsem doma.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Je tu pravidelně Avatar uživatele ladinek
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    499

    no tady to začíná směřovat už trošku jinde....já chtěl hlavně uvést akorát to, že už ta kvalita CZ linku není to co bývala a že např. 90 minutový film z Primy CZ link má 1.9 GB a záznam z Primy na UPC bude jenom o něco málo menší...
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Je tu pořád Avatar uživatele Foolproof
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,732

    Naprostá pravda.

    Nechápu ještě např. to, že když nahrám film z Mutivision, který má 544x576 a datový tok poloviční proti třeba Primě, je výsledný obraz nesrovnatelně kvalitnější.

    Asi v tom nebude jenom ten tok.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    874

    Citace Původně odesláno od Foolproof

    Asi v tom nebude jenom ten tok.
    jj, podobná situace je i u zvuku. Spousta stanic, jede na MP2 192kbps - i když u tohoto formátu je to docela na hraně (256 kbps u ČT je lepší), tak většinou to není zas až taková hrůza, co by do krve tahala za uši. Ovšem, to co leze za zvuk třeba z TV JOJ (MP2 192kbps), to je teda hnus. Je to slyšet i při mluveném slovu, natož při hudbě.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 163
    Poslední příspěvek: 20-01-2012, 09:34
  2. Rozdíl mezi BitRate a bitRate Nominal
    Od DrticZeli v sekci Editace videa
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 16-03-2011, 12:23
  3. Kvalita českých programu
    Od Donuts v sekci DVB-C
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 07-04-2009, 22:46
  4. Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 20-07-2006, 09:08
  5. Pinnacle pctv pro u českých stanic nejede zvuk
    Od mirablezi v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 16-04-2004, 18:50