TV karta a zvuk.
Mám dotaz: zapnu Tv kartu WinFast TV2000 XP de luxe. Přepnu ji na rádio a vše je v pořádku. Potom najedu na internet a když si chci přečíst poštu a otevřu Outlook express tak přestane jít zvuk.To samé dělá i když je zapnutá televize.Musím to vypnout a znuvu aktivovat. :-((( Děkuju moc za rady a připomínky. Jarys. :BB:
Předpokládám, že tam máš jisté WDM (drivers), tak si je také zvol pro patřičnou reprodukci jako zdroj... pokud nejde jedno, nemůže jít ostatní, stejně tak to platí opačně. U mé karty konkurenční značky se to nastavuje automaticky po přepnutí aplikace a "osahání" zdroje, kde je signál :-D Nevýhodu to má, že se to občas ani nechce vypnout :-D :-D
Std-jelikož tomu moc nerozumím,můžeš mi napsat co je to to WDM (drivers) a kde to najdu?Díky za trpělivost. J. :BB:
No, u mne pod W98SE to je tak, že zmáčknu sekvenci: Start - Nastavení - Ovládací panely - Systém - Správce zařízení - Ovladače zvuku, videa a her... A vidím, případně s tím mohu i něco dělat. Pokud tam máš u něčeho vykřičníky ve žlutém trojúhelníčku (ikonky), tak je cosi špatně... Servus!
Vždy máš dvě možnosti:
1) DirectSound Device
2) WaveOut
Když nezabere ani jedno, budeš muset počkat na Ivo Maška, až nebude někde ve vlaku... :-D To je WinFast FAN!
1) DirectSound Device
2) WaveOut
Když nezabere ani jedno, budeš muset počkat na Ivo Maška, až nebude někde ve vlaku... :-D To je WinFast FAN!
He, i v českých WIN je to pouze takto (EN). V zásadě to ve zkratce znamená, že 1) DSD "jede" přes ovladače DX a karty, varianta 2) je DX a tvůj operační system (jeho Kernel=jádro). Pokud se mýlím, nechť mne někdo opraví.
Tak problém je vyřešený: dělá to Windows Messenger. Po odstranění z registru je vše jak má být. Díky moc StD za Tvou trpělivost a snahu. :BB: Pro ostatní přikládám jak na to. Spusťte příkaz:
RunDll32 advpack.dll,LaunchINFSection %windir%\INF\msmsgs.inf,BLC.Remove
a je po něm (jasně že úplně až po restaru). 8-)
RunDll32 advpack.dll,LaunchINFSection %windir%\INF\msmsgs.inf,BLC.Remove
a je po něm (jasně že úplně až po restaru). 8-)