Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 18

Téma: Zlé časy v Subtitle Workshop

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    34

    Mám takýto problém. Mám súbor mpg asi 3,5 hod,ktorý po otvorení v workshope ukazuje čas 3,5hod.Z tohto súboru vystrihnem 2hodinový film,ktorý po otvorení vo workshope ukazuje čas 30 min a tým samozrejme nemožem zosynchronizovať titulky.Strihám programom mpgcut,mpg2cut.Prečo po strihu workshop zobrazuje nesprávny čas?Dík za radu
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pořád Avatar uživatele Foolproof
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,732

    1. SubtittleWorkshop používá DiractShow, takže dekoder mu dodává system, svádět na něho vinu asi není správné. Podávej se třeba GraphEditem, co za dekoder je používán a zkus ho vypnout, aby si vzal jiný.

    2. Header souboru taky může být dodrbaný ze stříhacího softu, což je nejpravděpodobnější.

    3. Použil bych ke střihu asi nějaký Womble, VideoRedo atd.

    4. Titulky jde zesynchronizovat i na původní soubor a střihnout potom, ale to je poslední možnost
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    34

    Dík,odskúšam VideoRedo.Doteraz som to robil podľa bodu 4,no je to samozrejme zdĺhavejšie,keďže súbory sú väčšie.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    34

    Smola! Strihom to nebude.Nainštaloval som VideRedo,strihá presne aj dobre vyzerá, no vystrihnuté video vo Workshope zobrazuje ten istý zlý čas. V Graphedite zase neviem nejako zistiť aký dekóder je používaný.Je nejaká možnosť aby to fungovalo správne?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5

    StD StD je offline
    Je tu pořád Avatar uživatele StD
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,632

    Demuxni si ten mpg a oprav si timecode v ReStreamu - uvidíš kolik ti tam ukáže začátek u prvního GOPu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    34

    Demuxnutý mpg /demuxed.m2v/ Workshop nevie načítať a timecode v Restreamu neviem kde sa opravuje.Dík
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7

    StD StD je offline
    Je tu pořád Avatar uživatele StD
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,632

    Po opravě si ho snad zase umíš muxnout zpět, ne? A když nevíš, použij Help - moc "okýnek" v tom ReStreamu není, abys přehlédl hh:mm:ss
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    34

    Muxnúť naspäť to viem,no timecode v Restreamu v.0.9.0 nevidím.
    first GOP -timestamp 21h 25m 53s 0f,veľa okien tam fakt nieje.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9

    StD StD je offline
    Je tu pořád Avatar uživatele StD
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,632

    Okénka začátku timecode (First GOP Timestamp)... Jestli tam máš cokoli jiného než 0, tak zadej 0 a zakřížkuj Reset timestamps. Tím bude time code začínat od 0 a musí to pak po přeuložení a muxnutí ukazovat správnou délku filmu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    34

    Dík za radu,ale nieje jednoduchší sposob.?Potrebujem to kvoli tomu
    1.nahrám asi 5g súbor mpg
    2.vo workshope zosynchr. s titulkami
    3.demux 5g mpg
    4.mux + titulky v ifoedite
    5.vypálim film v neru
    Takto to v krátkosti fuguje perfektne,no akonáhle urobím v mpg strih napr.mpg2cut,VideRedo vp workshope som skončil,keďže mi zobrazí zlý čas,tým pádom nedá sa spraviť synchr.tituliek
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Je tu pořád Avatar uživatele Foolproof
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,732

    Hm...
    Jestli je cílem DVD, zkus SubtittleCreator, velmi mocný nástroj, sice pro tu synchronizaci tam má jenom posuny, ale makáš už vlastně s hotovým DVD.

    http://sourceforge.net/projects/subtitlecreator/
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    2

    Jak zjistím v grapheditu jaký MPEG-2 dekoder se používá v Subtitle Workshopu?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Je tu pořád Avatar uživatele Foolproof
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,732

    Za chodu SW v GraphEditu - Connect to remote graph.

    Ne vždy to funguje, lépe je nainstalovat nějakou blbost, která vlastně není ani potřeba, co má ikonu v trayi a tam se podívat, potom to v Mmview vypnout.
    Nebo podobně.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Je tu pořád Avatar uživatele vlada
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    3,562

    Normálně ten MPG natáhneš do GraphEditu a podíváš se, jakej filtr se tam napíše pro video.

    Nebo můžeš zkusit na dekódování MPEG-2 použít ffdshow, s tím nemám problémy. A svým meritem přebíje většinu ostatních dekoderů.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    2

    Graphedit žádny mpeg nebere.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Subtitle Workshop se zbláznil
    Od mamlal2 v sekci Titulkování
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 07-05-2011, 20:24
  2. Subtitle Workshop
    Od bobanski v sekci Titulkování
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 14-01-2009, 06:57
  3. Subtitle Workshop???
    Od Dexter22 v sekci Mastering
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 01-03-2006, 07:57
  4. Časy DV sú pomaly ale isto fuč :)
    Od stayman v sekci Videokamery
    Reakcí: 43
    Poslední příspěvek: 16-09-2005, 16:40
  5. DVD Workshop & Subtitle workshop
    Od Lethicia v sekci Titulkování
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 01-09-2005, 22:43