Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: WinFast 2000 TV XP (SEKA SE OBRAZ=vyreseno, tedka obraz)

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    5

    cus all mam tuto kartu uz asi rok a s tim co mi to tedka dela sem se nesetkal tak pisu tadyk.Seka se mi obraz pri zvetseni obrazu pres celou obrazovku sam to nechapu kdyz to zmensim obraz jede plinule.Ale jak uz pisu pri zvetsení se seká a mam skaredy obraz nedavno sem formatoval a uz sem skosuel asi vsechno i dukladne odinstalovat a vindat ze zakladky vratit zpet.2 dny ot jelo v poho ale zase neska se to po...... Jinac pouzivam kodeky K-Lite Mega Codec Pack .Dík za kazdou odpoved.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,841

    Jinac pouzivam kodeky K-Lite Mega Codec Pack
    Je to tu tisíckrát popsáno. tunery nemají rády codekpacky a podobné vymoženosti typu všechno v jednom.
    Ten tuner, respektivě jeho software, si sám nainstaluje potřebné kodeky, které si nese s sebou. Vhodné je celý systém doplnit samostatným kodekem DivX.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,841

    Jo a ještě je také možné, že ti na pozadí něco běží a zaměstnává CPU, čímž "zastavuje" přenos signálu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    5

    diky moc ja to tu nenasel :X
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    5

    pisu tadyk znova instnul sem kodeky ffdshow sou super ale nechapu jdenu vec obraz je jakz takz az na jednu vec :X za postavami je stin ktery je posunuty asi 5 mm nechapu to :/(sry ze pisu zase tadyk po vireseni to tadyk smazte dik :X)

    viz.obrazek (logo novy napr.)

    [img=http://img329.imageshack.us/img329/2878/image01292122novaxd4.th.jpg]
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,841

    Slabý příjem, rušený příjem, odrazy někde na cestě, atd. To není zaviněno tv tunerem. Jsou to tzv. duchy.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    5

    Citace Původně odesláno od Ivo Mašek
    Slabý příjem, rušený příjem, odrazy někde na cestě, atd. To není zaviněno tv tunerem. Jsou to tzv. duchy.
    aha takze to neviresim dobre dik :/
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,841

    Možná vyřešíš, ale ne na tv tuneru.
    Možná stačí natočit antenu, možná je někde "studeňák" na koaxu, a tak podobně.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    5

    Citace Původně odesláno od Ivo Mašek
    Možná vyřešíš, ale ne na tv tuneru.
    Možná stačí natočit antenu, možná je někde "studeňák" na koaxu, a tak podobně.
    dik moc to uz vykuti tatik hh
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 25-01-2012, 21:14
  2. Leadtek WinFast seká se obraz
    Od Honza22176 v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 24-12-2007, 07:59
  3. Seka se obraz poraďte
    Od Lamička v sekci Multimediální centra, DVD, Blu-ray
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 26-02-2007, 05:06
  4. Winfast TV 2000 XP - obraz...
    Od vOid v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 08-05-2005, 21:22
  5. pls-U winfast 2000 mi nejde obraz
    Od Majsterjoe v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 02-02-2005, 05:57