Recenze  |  Aktuality  |  Články
Doporučení  |  Diskuze
Filmy a seriály, streamovací služby
Televize  |  Projektory
Audio a domácí kina
Multimediální centra  |  Ostatní
Svět hardware  |  Digimanie
Svět mobilně

Renderování v Pinnacle 9

xyzmajk (5)|23.9.2004 19:41
Mám problém s renderovánim v Pinnacle 9. Když jsem tak v třech čtvrtinách renderace tak mi Pinnacle spadne...
Co s tim? Vidim to na format hadru...
MOJE (537)|23.9.2004 20:24
Zabudol si napísať, aký Win používaš, a akú presnú verziu PINNACLE máš 9......

PS: Nemáš náhodou pretaktovaný CPU? Ako Ti spadne PINNACLE ??? -vypne sa renderovanie, alebo sa úplne vypne PINNACLE ???
xyzmajk (5)|26.9.2004 14:24
Nevim přesně jaký má číslo... Kouknu na něj až se vrátim domu...
Pouštim ho ve Win XP (mám natahaný všechny SP do XP)
Při renderování se mi vypne celý Pinnacle...
Nevim. Asi to celé naformatuju a bude to! :((
Hodim je na čistý XP s updetama a hotovo! :BB:
Fakt mě to sere.... Mám na PC nahraný čtyři kazety v DV formatu a nemám náhradní HDD... Je to v řiti...
pasi (15)|26.9.2004 15:16
Uplne nejlepsi reseni by bylo vymenit nespolehlivy a padajici Pinnacle (nejsi jediny, kdo ma problemy s padanim a tuhnutim) za nejaky normalni editor (Vegas, Premiere, Ulead...)
Lynch (69)|26.9.2004 16:54
[quote=pasi]Uplne nejlepsi reseni by bylo vymenit nespolehlivy a padajici Pinnacle (nejsi jediny, kdo ma problemy s padanim a tuhnutim) za nejaky normalni editor (Vegas, Premiere, Ulead...)[/quote]

Ale, ale, už je to tu zas... Nemám žádné problémy (vyjma jiných, víceméně ale funkčních) s padajícím čí tuhnoucím Studiem 9, pokud máš systém podle specifikace (nijak náročná), a nemáš ho nijak zablešený, neměl by jsi mít problémy. Takové závěry jako má PASI jsou naprosto scestné, a srovnávat S9 např. s Vegasem či Premiérou, to už není ani scestnost, ale zoufalost...
Jen pro pořádek, víš jaký cenový rozdíl je mezi S9 a např. Vegasem (pokud ho máš koupený) ? A Ulead, že je normální editor ? To stokrát raději Pinnacle Studio ! A to přitom používám jiné Ulead produkty. Tisíce lidí ho používají právě pro jeho relativní stabilitu, cenovou dostupnost, a hlavně jednoduché ovládání. Než např. připravím a nastavím Prémieru na nějaký projekt, mám to ve Studiu již sestříhané, to platí hlavně pro jednoduché a krátké projekty, typu domácího videa.
Osobně by mě tedy zajímalo, jaké konkrétní zkušenosti má PASI s Pinnaclem a jakým ? Takové paušální odsudky nepatří tam, kde někdo hledá pomoc !
xyzmajk (5)|26.9.2004 18:06
Plně souhlasim!!!
Dřív jsem zkoušel dělat v Uleadu, ale byla to hrůza!!! Pinnacle je proti tomu procházka rajskou zahradou!!! :BB:
Pravdou je že PC mám trošku zablešenej prográmkama... :-I
Žádný profesionální střihač nejsem a na ty videa z akciček nebo ze ze závodů je úplně dostačující...
Mám ještě dotaz. Má cenu si dokupovat další přechody z Hollywod FX?
Moc se mi do toho nechce, ale zdají se mi docela dobré...
:-!!! :-!!! :-!!!
MOJE (537)|26.9.2004 22:07
Ja som začal s PINNACLE a prešiel som na VEGAS (neoficiálene) kôli vlastnej náročnosti (viac stôp a množstvo možností s videom a audiom - 2 a viac kamerové záznamy NO PROBLEM - toto ma prinútilo prejsť na VEGAS)

DVD robím v PINNACLE (celkom v POHODE - problém je v pretáčaní v POWER DVD na TIME LINE s myškou - DVD ARCHITECT no PROBLEM (v DVD ARCHITECT si prelínačky v MENU treba vopred nastaviť vo VEGASE oproti PINNACLE kde si to urobím primo v TIME LINE a dám na EXPORT DVD)

PS: SORRY ak sa mýlim s tým DVD - ja to robím takto B-)
Lynch (69)|3.10.2004 23:01
[quote=xyzmajk]Plně souhlasim!!!
Dřív jsem zkoušel dělat v Uleadu, ale byla to hrůza!!! Pinnacle je proti tomu procházka rajskou zahradou!!! :BB:
Pravdou je že PC mám trošku zablešenej prográmkama... :-I
Žádný profesionální střihač nejsem a na ty videa z akciček nebo ze ze závodů je úplně dostačující...
Mám ještě dotaz. Má cenu si dokupovat další přechody z Hollywod FX?
Moc se mi do toho nechce, ale zdají se mi docela dobré...
:-!!! :-!!! :-!!![/quote]

Já si třeba dokoupil HFX Plus, ještě ke S7, šlo to bezplatně upgradovat k S9 (ze 4.6 na 5), nejsou špatné, a není to moc drahé. Zdá se měl ale nesmyslné např. kupovat DVD Premium Pack pro S9, za nějakých 5 tis. Kč, kde je hlavně halda zvuků a moving menu pro DVD, ale např. docela dobré audio i video pluginy.Ale ty prachy jsou moc, v USA je to za polovic, a holt my Evropani jsme vidláci, kterým se to nabízí za 2násobek. To je velká škoda, neboť onen Premium Pack má reálnou hodnotu tak do těch 2 tisíc...
marcello (61)|5.10.2004 09:59
Ja zacal v Pinnacle 8 a na novem pocitaci s minimem programu - vice jak pul roku jsem resil s Exacem zpozdovani a tuhnuti az mi doporucili vymenit zakl. desku a procesor (mel jsem AMD 2000+ a ASUS) tesne pred jejich prodejem jsem tam zavolal co presne mam koupit aby nebyly problemy a zjistil, ze chyba byla u vyrobce....takovy pristup me doslova nadzvedl a zacal jsem shanet jiny soft.Pristup spolecnosti k zakaznikum odpovida povaze produktu...jinak vyrobce uvadi vhodnost provozu jak na Intelu tak na AMD.koupil jsem to tenkrat kvuli cene a tomu, ze jsem se prilis neorientoval v dane problematice...I ke strihani domaciho videa chci soft, ktery me nebude otravovat vlastnimi problemy
marcello
Lynch (69)|6.10.2004 10:06
[quote=marcello]Ja zacal v Pinnacle 8 a na novem pocitaci s minimem programu - vice jak pul roku jsem resil s Exacem zpozdovani a tuhnuti az mi doporucili vymenit zakl. desku a procesor (mel jsem AMD 2000+ a ASUS) tesne pred jejich prodejem jsem tam zavolal co presne mam koupit aby nebyly problemy a zjistil, ze chyba byla u vyrobce....takovy pristup me doslova nadzvedl a zacal jsem shanet jiny soft.Pristup spolecnosti k zakaznikum odpovida povaze produktu...jinak vyrobce uvadi vhodnost provozu jak na Intelu tak na AMD.koupil jsem to tenkrat kvuli cene a tomu, ze jsem se prilis neorientoval v dane problematice...I ke strihani domaciho videa chci soft, ktery me nebude otravovat vlastnimi problemy
marcello[/quote]

Jo, jo, to je znama vec, od Exacu podpora nic moc, jsou to holt primarne obchodnici. Bezne jsou upozornovani na nektere problemy, o kterych se masivne diskutuje na forech (oficialnich - moderovanych od P.), a oni o tom vubec nevedi (!)... Drive se tim u nich zabyvali pomerne erudovani lide, nicmene od doby nedavne to u nich delaji "greenhorni", a od tech se toho clovek mnoho nedovi...
Nicmene k Tvemu problemu, obecne (u slysim ten rev tech potrefenych) se u vsech vyrobcu softu pro video ci audio setkate s doporucenim Intel procesoru, a u chipsetu je dost bezne (take Intel). No comment...Vzpominam na to, ze napr. CC pod AMD nejel.