Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 3 z 3 PrvníPrvní 123
Zobrazené výsledky: 31 až 36 z 36

Téma: Kamera jako A/D prevodník

  1. #31
    Je tu pravidelně Avatar uživatele arkij
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    546
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32

    mch mch je offline
    Nováček Avatar uživatele mch
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    25

    Osobne som to robil na SONY TRV7000E -odblokoval a aktivoval .Vela som najskor o tom cital na nete.Existuju programy ktore aktivuju analogove vstupy bez zasahu do Flashrom,zmenia len data v RAM to znamena ze po odpojeni baterie sa vsetko vrati do povodneho stavu a tim padom sa nema co pokaslat.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Nováček
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    68

    Zdravim. Jelikoz jsem nikdy VHS pres kameru do PC nepravadel (doposud pouze grab pre TV kartu), a nyni bych to chtel zkusi , obrcim se na Vas s prosbou o radu: Lze pouzit tuto kameru Panasonic NV-GS10 pro prevod VHS do PC? Byl bych vdecny, pokud to tedy jde, kdo by mi objasnil trosku postup a propojeni. V PC mam Studio DV od Pinnacle. Dekuji.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Čestný člen Avatar uživatele clee
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    6,731

    nv-gs10 nema analogovy vstupy, takze nejde pouzit
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Nováček
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    3

    maja

    Na tejto stranke Tvoja kamera je v zozname možnosti ju odblokovať!
    Uz len zistit ktora fi. v Tvojom okolí to prevádza.

    http://www.dhvideo.host.sk/DVinTable.htm

    Napr.
    - Bruntál,Krnov,Opava, Ostrava a okolí
    http://www.volny.cz/odblokovani.dvin/

    -Praha
    http://www.videoguru.cz/
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Nováček
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    33

    to Maja: velmi pekne to popisal Tom: http://www.volny.cz/tomlebr/dvin/index.html
    , a s mojou TRV900-kou tiez musim prevádzat tieto sachy.

    Kody na odbokovanie DV-IN na SONY TRV900e:

    1. page: 00, adres: 01, old value: 00, new value: 01
    2. page: 0D, adres: 27, old value: 63, new value: 62
    3. page: 00, adres: 01, old value: 01, new value: 00

    a naspäť:

    1. page: 00, adres: 01, old value: 00, new value: 01
    2. page: 0D, adres: 27, old value: 62, new value: 63
    3. page: 00, adres: 01, old value: 01, new value: 00

    Pripomínam, že po kazdom kroku je potrebne zmenu ulozit!

    Transkodovaniu zdar!
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 3 PrvníPrvní 123

Podobná témata

  1. HV20 jako převodník
    Od rjja v sekci Videokamery
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 21-02-2009, 09:39
  2. Kamera jako A/D prevodnik
    Od mch v sekci DV/HDV
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 21-11-2007, 14:15
  3. Kamera ako AD prevodnik.
    Od Joe-Joe v sekci Videokamery
    Reakcí: 24
    Poslední příspěvek: 27-04-2006, 03:47
  4. Nova kamera kontra prevodnik
    Od sesty v sekci Videokamery
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 01-10-2004, 20:37
  5. kamera jako digitální převodník
    Od yaso v sekci Videokamery
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 15-08-2004, 11:45