Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 11 z 11

Téma: Poradite nejaky funkcny MPEG rekorder pre karty s BT878?

  1. #1
    Nováček Avatar uživatele jezo
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    23

    Zdravim, dlhe roky som pouzival na jednoduche nahravanie WinDVR3. Takmer uplna spokojnost, ale poslednou dobu mi to zacalo blbnut - nepamatal si zoznam kanalov a nakoniec prestal zachytavat zvuk. Nepoznate nejaku slusnu nahradu? Skusal som dost hladat, ale nic rozumne nenasiel. MPEG chcem kvoli prijatelnemu pomeru kvalita/velkost. Nenahravam kvoli archivacii...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2

    StD StD je offline
    Je tu pořád Avatar uživatele StD
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,632

    K!TV. Ale Mpeg2 musíš mít v systemu vlastní (3rd Party), třeba CyberLink nebo CineMaster či NanoMpeg apod. nejlépe stejný, jaký používáš pro přehrávání DVD.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček Avatar uživatele jezo
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    23

    Vdaka za tip, tento som nepoznal. Vyskusam.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček Avatar uživatele jezo
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    23

    Ahoj, vecer som to skusil nainstalovat, ale citim sa trochu zmateny (nechcem rovno povedat ako mantak ). Program ako taky bezi, nechodi sice z dscaler driverami, ale s wdm ku karte bezproblemov. Lenze nikde sa nemozem dopatrat ako na zachytavanie. Ziadne take menu tam nie je, medzi pluginmi som tiez nic rozumne nenasiel, len sumove filtre a nejake hluposti ako mozaika alebo snapshot, ktore fungovali, ked som ich aktivoval. Tak neviem, mozes este poradit?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5

    StD StD je offline
    Je tu pořád Avatar uživatele StD
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,632

    Je to tam "docela úspěšně" schované. Teď to tady nemám, ale co si matně z hlavy vzpomínám tak je to někde v menu z lišty vpravo, myslím pod Options. Já to pro grabování nepoužívám.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček Avatar uživatele jezo
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    23

    Ok, tiez to mam len doma. Skusim vecer este pozriet, ale popravde hladal som celkom dost...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7

    StD StD je offline
    Je tu pořád Avatar uživatele StD
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,632

    Mě to i přes "bohatou praxi" přiznám se trvalo na poprvé také skoro hodinu, než jsem na to přišel (včetně nastavení vstupu z Channells na S-Video), a bez Helpu. Je to dost nelogicky umístěné - normálně bych to dal pod Setup/Preferences/VCR...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček Avatar uživatele jezo
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    23

    Nepochodil som. Rozchodil som to aj s dscaler drivermi, ale ziadna volba na zachytavanie sa neobjavila. Podla vsetkeho, by tam mal byt nejaky plugin, ale v zakladnej instalacke nie je (mam verziu 2.3.0.1) ani na ich stranke ziadna zmienka...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9

    StD StD je offline
    Je tu pořád Avatar uživatele StD
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,632

    Ty tam nemáš ZoomIn/Out plug-in?
    Record whenever you want!
    [color=red]No more VHS! K!TV now comes with the famous ZoomOut plug-in. Program your recordings, watch them whenever you want, and enjoy K!TV's image quality.[/color]
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček Avatar uživatele jezo
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    23

    Tak to som teda pako. Tu vetu som prehliadol a nazov pluginu mi pripadal, ze sluzi na zvacsovanie obrazu, takze som ho ani neskusal. Dik moc!
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček Avatar uživatele jezo
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    23

    Tak som to vecer znovu skusil. Je to tam, ale vysledok nic moc. Jediny kodek (okrem nekomprimovaneho) mi ponuklo DivX. Neboli tam ani tie, co su standardne vo windows, ani intervideo mpeg encoder, co mam nainstalovany extra. Co uz, asi kaslem na to. Ale dik za snahu pomoct.

    Inak ten iv encoder som skusal predcasom rozchodit v iuVCR. Tam ho medzi kodekmi mam, ale pri pokuse o grabovanie vypise chybovu hlasku, nieco o nepodporovanom formate, alebo take cosi...
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. HDD REKORDER DV/MPEG, bez DVB/T,pro zaznam AV
    Od cyber_kaktus v sekci Multimediální centra, DVD, Blu-ray
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 02-08-2010, 13:28
  2. rekordér Philips a Mpeg Video Wizard DVD
    Od odalv v sekci Úpravy, ripping a ochrany
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 27-01-2007, 11:52
  3. Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 26-09-2005, 18:30
  4. mpeg soubor z SS1 karty!!!
    Od parkan v sekci MPEG-1/2
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 11-10-2004, 17:16
  5. FLY a TV karta PV951 čip bt878 ?
    Od cobra007 v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 21-04-2004, 13:51