Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 11 z 11

Téma: dálkový ovladač pro Video Wonder Pro III od Geniusu

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    6

    zdravim,
    mám dotaz, známej mi řekl že mi udělá dálkový ovladač k mé TV kartě Genius Video Wonder Pro III, ale potřebuje vědět jak je dělaná. Bohužel sem ji už vyhodil páč se nějak pokazila a ja ve vzteku sem s ní hodil o zeď a pak i vyhodil do popelnice...
    Nevíte někdo jakej typ ovladače to je? já tomu vubec nerozumim...
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pořád Avatar uživatele Fantas!
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    3,053

    ovladac, ten jsi taky vyhodil, nebo podobne zmrsil?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    6

    ha krapet muj příspěvek nedává smysl.
    Kartu mám, funguje v pohodě, jen když sem si ji kdysi koupil mi blbnul ovladač tak sem s nim mrdnul o zed, s kartou ne \/
    tak se chci zeptat, jestli nevíte o nějakém schématu toho dalkáče, nebo aspon jakej typ to byl, myslim třeba co bylo uvnitr za věci a na jakym chipu to jelo...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu pořád Avatar uživatele Fantas!
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    3,053

    tak to bohuzel... Nelze rozdelat, je to lepene...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    6

    sem vedel že to je slepeny, spíš mi jde o to, jestli někdo neví na jakym principu to funguje, asi je rozdil mezi ovladčem od TV a ovladačem od TV karty. Mam doma pujčenej ovldač od kámošovy karty Zoltrix ale s tim to taky nejede...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Je tu pořád Avatar uživatele Fantas!
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    3,053

    vanous
    Pokud mas ovladac, ktery se umi naucit jednotlive funkce, tak si pujc od nekoho tento ovladac, namir ho na ten ucici a postupne uloz jednotlive tlacitka. Pak ti bude fungovat... Takovy ovladac se da koupit za par korun...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    6

    krapet tomu nerozumim, jako pujcit si původni ovladač a sehnat si ten učíčí a ten jako naprogramovat?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Je tu pořád Avatar uživatele mirekv
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    7,799

    vanous
    Škoda, že jsi zahodil ten původní, mohl sis podle původního nakreslit schema a postavit si ho.

    Učící se a ne učiči, ten Fantas! se nenaučí psát s diakritikou! Jde to, jak píše, proncip ovladačů je stejný, akorát každý má jiný kód a ten učící se je schopen se jej naučit.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Je tu pořád Avatar uživatele Fantas!
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    3,053

    že učíčí
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    6

    sem pobral že myslel učící...
    mno se teda mrknu po tom učícím dálkáči
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    874

    mirekv
    obávám se, že by mu to moc nepomohlo, kdyby se snažil ten ovladač rozebrat. Je to taková slepená placička na lithiový knoflíkový článek s membránovou klávesnicí a určitě s kdovíjakým IO uvnitř. Na první pohled to vypadalo značně nereprodukovatelně. Kdysi jsem tuto kartu měl.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Dálkový ovládač vs. 2x DVD Rekordér
    Od martinkp v sekci Multimediální centra, DVD, Blu-ray
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 20-10-2008, 10:58
  2. Jaký dálkový ovladač na Xoro?
    Od Meridius v sekci Multimediální centra, DVD, Blu-ray
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 29-05-2007, 20:59
  3. Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 20-08-2006, 13:26