Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 16

Téma: Leadtek WinFast TV2000XP Expert, nejede nic!!

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    15

    Ahoj, mám problém se spuštěním televize na TV kartě od Leadteku. Mám tam ovladače verze 5.13.1.279, všechny se tváří v pohodě nainstalovány bez konfliktu, TV signál je přiveden kabelem (na normální TV v pohodě běží), ale jakmile spustím program WinFast PVR tak se zobrazí pouze černá obrazovka a šum. V seznamu kanálu je přesně 118 stanic, které bych měl mít, ale nikde nic. Zkoušel jsem i jiné programy, přeinstalovat ovladače, bezúspěšně. Prosím pomozte sem z toho už mírně zoufalí, pročítal jsem tady fórum, ale podobného problému sem si nikde nevšiml..

    Mám PC AMD 1Ghz, 640 MB RAM, 160GB HDD, GF5200 FX 128 MB, SoundBlaster Audigy Pro 7.1, WinXP SP2

    TV karta byla zakoupena včera uplně nová
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    38

    ja mam kartu asi 3 mesiace...tiez som sa hodne radil https://www.tvfreak.cz/forum/showthread.php?t=10734 tu na fore, ale nakoniec sa mi osvedcili najlespie ovladace priamo na cd od vyrobcu - ale to mas asi tiez aj ty.
    Inak ja som spustil PVR a nastavil tieto parametre:

    neviem, ci ti to pomoze, ale skutocne viac ti asi neporadim. najlepsie bude sa radit s moderatorom - p. Ivo Masek. Ten ti problem urcite vyriesi...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    38

    este nieco, hlavne si precitaj tieto veci (ak si tak este neurobil): http://masek.webzdarma.cz/tvexpert.html
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    15

    Tak sem to všechno zkoušel, tak jak je to tam popsáno a pořád ten samý problém..
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,840

    Zkoušel jsem i jiné programy, přeinstalovat ovladače
    Toto je chyba. Všechno, co se týká tuneru odinstaluj, pokud možno i v registrech dat. Po končném restartu by OS měl najít hardware, tak nainstaluj jeho software v pořadí, jakém si určí. Zkus se vyhnout (nezafajfkuj) podpoře pro WMP. Pak se ještě pro jistotu mrkni do nastavení systému, zda někde nemáš žluté vykřičníky. (tam se zkus podívat i teď)
    Po úspěšné instalaci by se ti měla objevit tabulka s malým monitorem a možností naladit tv kanály.
    Zadej Czech rep (PAL_BD), potom buď cable, nebo antene (pokud máš kabelovou tv, tak cable, pokud máš svojí, nebo společnou antenu, tak antenne), potom zaškrtni adaptivní hledání + autom.doladění. (koax od tv zásuvky musí být zasunutý v tuneru)

    jinak zachvíli zavírám "krám" a ozvu se možná v poledne, ale spíše až v pondělí.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    15

    dobře, takže pochopil jsem, všechno co se týká TV karta smazat a jít odznovu?? Hned se do toho pustím, a pak dám vědět.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    15

    Nic z toho nepomohlo, je to uplně stejný.. jediný, kde se to trošku chytá je program AVT2000, kde mi jde pouze jediný program Extreme a to ještě hoodně blbě a bez zvuku a to je všechno...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,840

    Tak jsme tam, kde jsme už byli.
    Nevím, jestli ti to háže nějakou chybovou hlášku., nevím, jestli jsi měl žluté vykřičníky., nevím, jaký jsi použil postup. Opět jsi tam narval jiný neoriginální software, ............. takže jsme zase na začátku.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    38

    nechcem "mazat certa na stenu", ale ked som mal problemy s naladenim, mal som v PC nainstalovany CodecPack. Tak s tym sa vacsinou ovladace od TV karty neznasaju. Len odinstalacia a vycistenie registrov nepomohlo, chce to format a vsetko nanovo. Takze ak mozes, pusti sa do toho!...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    15

    Žádnou chybovou hlášku to neháže, vykřičníky taky žádné, nejdříve jsem samozřejmě použil originální software. Codec packy jsem odinstaloval. Zkusim udělat čistou instalaci na jiný disk.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    15

    No tak sem si bokem hodil čistou instalaci XPéček a výsledek je asi takovýto - Jde perfektně zvuk, ale obraz stále černá obrazovka, instaloval jsem jenom ovladače zvuku a grafiky jinak nic jinýho....
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    15

    Další novinka, začal mi nějak často padat celej systém, tak sem se podíval do konzoly událostí

    Služba WinFast TV2000 XP WDM TVTuner neuspěla při spuštění v důsledku následující chyby:
    Zvolenou službu nelze spustit, protože není povolena nebo s ní není spojeno žádné povolené zařízení.

    a takhle u všech těch ovladačů týkajících se tý TV karty


    Přitom ve správci hardwaru nejsou žádné vykřičníky a píše, tam že zařízení je povoleno a pracuje správně, tak já nevim...


    Kartu sem vyndal a systém jede v pohodě..
    Ted přemejšlim jestli ji dřív vyhodim do koše nebo půjdu reklamovat, čekal jsem problémy, ale tohle už je na mě nějak moc...
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,840

    No tak se opět vrátíme na osvědčený "historický" software.
    Ze stránek: http://masek.ic.cz si stáhni:
    aplikace: 3.0.10.20
    drivery: 5.13.1.3310
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    38

    tak neviem, ci neporadim hovadinu, ale napadla ma este jedna vec. V akom slote mas TV kartu? Nie je velmi blizko pri grafickej karte? I ked ten tvoj problem vyzera ako softwarovy, skus vyskusat pre TV kartu iny PC slot.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Je tu pořád Avatar uživatele pee.tr
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,216

    i já bych zkusil jiný PCI slot
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. LEADTEK WINFAST TV2000XP EXPERT a WIN 64bit
    Od MaTToS v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 08-03-2006, 15:12
  2. Leadtek WinFast TV2000XP Expert - kodeky
    Od j2c v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 02-12-2004, 18:56
  3. Leadtek WinFast TV2000XP Expert - Zvuk
    Od czech v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 03-05-2004, 22:51
  4. Leadtek WinFast TV2000XP Expert-mne to mrzne
    Od rsb v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 11-04-2004, 15:36
  5. Plugin do Girder-a pre LeadTek WinFast TV2000XP Expert
    Od Klingac v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 29-03-2004, 08:32