tak mi prisli nejake dalsie HDTV h264 do ruk a zda sa mi, teda je mozne ze vyzeraju(mozno aj su) ako povodny progresiv, nie ako tie rozmrdane progresivne HDTV Rips(h264) ktore asi boli prerobene z interlacing zaznamu.(myslim ze nie je mozne, ked uz je nieco prerobene-zachytene do interlacingu, ze sa toho interlacingu da fyzicky zbavit(prerobit subor) bez toho, aby ho(i) bolo v tom zazname poznat
takze si myslim ze originalny progresiv je rovnako pekny ako ten isty progresiv zachyteny do interlacingu a hardwarovo(HWAVgrafiky) deinterlovany. ale interlacing ma navrch, lebo ma "umelo" rovnaky pocet snimkov ako mame nastavene Hz na monitore, alebo telke. a ked sa dodrzi synchronizacia FPS a Hz, obraz nebude zatrhavat ako je tomu u 24-25-30 obrazkovych progresivov.
1280x720.m2v - chyba, zmenene ratio a strata ostrosti(a to nie je tvoj oblubeny h264) je to interlacedPůvodně odesláno od vlada
1280x720.mp4 - to si sa pokusal vytvorit progresiv? to je horsie ako tie hdtvRrips co sa povaluju na webe. hmmm, to teda znamena ze nie je mozne interlacing zaznam previest spatky do progresivu a to tak ze ten upravovany progresiv by bol uplne zhodny s originalnym progresivom?