Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 14 z 14

Téma: Jadnoduchy problem s Quicktime vo VD

  1. #1
    Je tu občas Avatar uživatele quasi
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    163

    Nazdar,
    funguje mi v PC prehravanie MOV videa, ale nemozem ho natiahnut do VD na dalsie spracovanie.
    Co mam nainstalovat? Prosim aj link.
    Nechcem zase preinstalovavat K-lite kodek pytel. Alebo da sa to dodatocne doinstalovat aj z K-lite, bez odinstalacie?
    Dik
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu občas
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    205

    VD nepodporuje práci s MOV kontejnerem.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Je tu občas Avatar uživatele quasi
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    163

    Citace Původně odesláno od Ondras_
    VD nepodporuje práci s MOV kontejnerem.
    Dal by som krk na to, ze uz som tam mal zoparkrat natiahnute MOV video. Pouzivam verziu VD-MPEG2
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu občas Avatar uživatele jaromir9909
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    273

    quasi
    Já ho do VD natáh přes AviSynth.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Je tu občas Avatar uživatele quasi
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    163

    Citace Původně odesláno od jaromir9909
    quasi
    Já ho do VD natáh přes AviSynth.
    AKO?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Je tu pořád Avatar uživatele pee.tr
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,216

    Někde ve vedlejším tématu se píše, že ho umí načíst Vegas, ale až od v.6.5. No já vím, že jsem si už MOV předělával do MPEG2. Určitě jsem v tý době měl nainstalovaný QuickTime, ale zda jsem to načet ve Vegasu (mám v.4.0) nebo rovnou ve VD, to už si nepamatuju. Každopádně jsem pomocí jednoho z těchto dvou programů z MOVu dělal AVI. A spíš bych se přikláněl k tomu, že mi to normálně načet VD, možná VDM.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Je tu občas
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    205

    Citace Původně odesláno od quasi
    Citace Původně odesláno od jaromir9909
    quasi
    Já ho do VD natáh přes AviSynth.
    AKO?
    asi AKO DirecShowSource (když ti to teda hraje, jak píšeš výše). Co kdyby jsi zabrouzdal na stránky věnované AviSynthu a kapičku si to nastudoval? Nejsem si jist, zdali přímou podporu pro AviSynth nemá jen VDMod. Jiný VD totiž nepoužívám.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Je tu pravidelně Avatar uživatele SS2CZ
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    900

    quasi
    Zkus si to uložit jako AVI programem AviDemux.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Je tu pořád Avatar uživatele mirekv
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    7,799

    quasi
    Avisynth umí i VirtualDub.

    Jinak mrkni sem
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Je tu pořád Avatar uživatele vlada
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    3,562

    quasi
    Co máš v tom MOVu za komprese? Nešlo by z toho udělat třeba AVI programem MP4Cam2AVI? Nebo zkus Avidemux, ten umí částečně MP4/MOV. Pokud všechno selže, tak Avisynth je jistota.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Je tu pořád Avatar uživatele pee.tr
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,216

    Když si to tu tak čtu, tak nechápu jak jsem to tehdy doma bez problémů převed na AVI, musím se mrknout až přijdu domu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Je tu občas Avatar uživatele jaromir9909
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    273

    quasi
    Podle vladových návodů.

    Poslední možností jak načíst QuickTime video, je použít například Gabestův MP4/MOV splitter a FFDShow dekodery. Pokud to je MOV se standardní MPEG-4 kompresí, měl by jít takto také načíst. AviSynth skrit by byl potom úplně jednoduchý:
    DirectShowSource("video.mov")
    více na:http://jech.webz.cz/avisynth.php
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Je tu občas Avatar uživatele jaromir9909
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    273

    Ondras_
    Jakýkoliv VD. Přehrávám pomocí MPC.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Je tu občas Avatar uživatele quasi
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    163

    Citace Původně odesláno od jaromir9909
    quasi
    Podle vladových návodů.

    Poslední možností jak načíst QuickTime video, je použít například Gabestův MP4/MOV splitter a FFDShow dekodery. Pokud to je MOV se standardní MPEG-4 kompresí, měl by jít takto také načíst. AviSynth skrit by byl potom úplně jednoduchý:
    DirectShowSource("video.mov")
    více na:http://jech.webz.cz/avisynth.php
    Priatelia,
    doporucujem vsetkym toto riesenie od jaromira9909 a vlada:
    VirtualDub+Avisynth (DirectShowSource("video.mov")

    a video je natiahnute - rychlo a bez problemov. Dalsie riesenia som ani neskusal, lebo toto funguje bezchybne.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. problem s quicktime
    Od razorder v sekci Editace videa
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 08-05-2012, 12:03
  2. Quicktime ve Vegasu-problém
    Od SB v sekci Editace videa
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 11-06-2009, 20:45
  3. Editace mov (QuickTime)
    Od indi v sekci Editace videa
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 09-08-2007, 20:19
  4. seká mi QuickTime Player
    Od nikita v sekci SW přehrávače
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 23-08-2006, 15:33
  5. Joiner for QuickTime *.mov
    Od Modena v sekci Mastering
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 21-01-2006, 23:11