Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 3 z 3 PrvníPrvní 123
Zobrazené výsledky: 31 až 37 z 37

Téma: Reencode mpeg2 - problém

  1. #31
    Je tu pořád Avatar uživatele pee.tr
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,216

    BitRate Viewer
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32

    StD StD je offline
    Je tu pořád Avatar uživatele StD
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,632

    Ty děsný špičky quantisace (17-18) jsou předpokládám zřejmě na konci každého dílu, ne?! Možná by pomohlo se jich zbavit, nevím. V každém případě zkus ještě postup podle mých předchozích dvou postů a dej zítra vědět. Teď už modem vypínám a jdu si dát poobědního šlofíčka do čtyř.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Je tu pořád Avatar uživatele pee.tr
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,216

    podle TIME je vidět že jsem to načet v pozicích: díl 1 - na konci, díl 2 - na začátku.

    Jsem teď zjistil, že i hned po spojení ve Womblu je při přehrávání toho celkovýho MPGu problém, ale po posunutí posuvníku do úrovně 2.dílu to jede, kdežto po tom následným projetí TMPEGem už nikoliv. Takže opravdu v tom přechodu dílů nějakej problém je a to reenkódování ho jen nějak zviditelní.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Je tu pořád Avatar uživatele pee.tr
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,216

    Tak jsem to načet obojí v TMPEG DVD Author a z něj už mi to leze jak jsem chtěl a přehrává to taky bez zaseknutí Možná je to tak díky nastavení v záložce v menu (i když to dělám bez menu) na pozici "Play all tracks".
    Mám teď tedy:

    • Seznam [1 Složka: VIDEO_TS] v 14:41:25 na 1.1.2007
      4,8 GB (5 119 897 600 byt(ů)

      Název souboru Velikost (KB)
      ------------- ---------
      VIDEO_TS.BUP ... 8 KB ... 1.1.2007 14:32:13
      VIDEO_TS.IFO ... 8 KB ... 1.1.2007 14:32:13
      VTS_01_0.BUP ... 82 KB ... 1.1.2007 14:35:45
      VTS_01_0.IFO ... 82 KB ... 1.1.2007 14:32:13
      VTS_01_1 ... 1 048 404 KB ... 1.1.2007 14:35:45
      VTS_01_2 ... 1 048 404 KB ... 1.1.2007 14:35:45
      VTS_01_3 ... 1 048 404 KB ... 1.1.2007 14:35:45
      VTS_01_4 ... 1 048 404 KB ... 1.1.2007 14:35:45
      VTS_01_5 ... 806 104 KB ... 1.1.2007 14:35:45

    Teď už to jen proženu Rebuilderem a bude
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Je tu pořád Avatar uživatele vlada
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    3,562

    pee.tr
    Hele když už to stejně musíš překomprimovat, tak proč si to neudělal pomocí AviSynthu, HC a DGMPGDec? To je naprosto spolehlivá cesta bez problémů.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Je tu pořád Avatar uživatele pee.tr
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,216

    vlada
    přes ten HC to Rebuilderem právě dělám. DGMPGDec neznám. Ale dík.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Je tu pořád Avatar uživatele vlada
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    3,562

    pee.tr
    No právě, mohl jsi to udělat jakoby ručně. Místo Rebuilderu použít DGMPGDec na dekódování MPEG-2 a AviSynth pro nakrmení výstupem HC enkoder. Rebuilder určitě právě tyhle 2 programy na pozadí taky používá.
    Odpovídat lze po přihlášení



Strana 3 z 3 PrvníPrvní 123

Podobná témata

  1. problem s MPEG2
    Od quasi v sekci Zachytávání videa
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 17-05-2006, 10:24
  2. Problem s MPEG2
    Od treker v sekci MPEG-1/2
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 16-04-2006, 16:53
  3. problém s mpeg2
    Od markriz1 v sekci MPEG-1/2
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 25-08-2005, 19:13
  4. MPEG2 problém :-(
    Od Terror v sekci MPEG-1/2
    Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 01-03-2005, 14:21
  5. Procoder reencode do mpeg2
    Od dick_tvf v sekci MPEG-1/2
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 10-02-2005, 10:31