Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: Studio 9 - "sekání" zvuku u prolínaček

  1. #1
    Nováček Avatar uživatele martr
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    12

    Mám celkem závažný problém se Studiem 9. Při použití jakéhokoliv přechodového efektu mezi dvěma scénami dojde k "zaseknutí" zvuku. Děje se tak ale pouze při volbě Export na pásku (ať už je jako výstupní zařízení zvolena kamera, nebo na monitor). Zkoušel jsem přeinstalovat systém, vyzkoušet to na dalších dvou PC rozdílné konfigurace, ale nic nepomáhá.

    Mám Studio 9 upgrade.

    Studio 8 fungovalo bez problémů.

    Nejsem sám kdo má takovýto problém (http://webboard.pinnaclesys.com/read...&Next=NEXT+%3E).

    Pokud jste se s tímto problémem někdo setkal, nebo víte jak jej vyřešit budu vám vděčný.
    Pokud je tu ještě někdo kdo má Studio 9 upgrade, byl bych mu vděčný kdyby napsal, jestli mu jede v pořádku.

    Děkuji za každou odpověď!
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pořád Avatar uživatele Foolproof
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,732

    Doporučil bych upgrade toho upgrade.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček Avatar uživatele martr
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    12

    Ani nejnovější update neřeší tento problém.
    Problém jsem řešil s českým distributorem a vypadá to na bug ve Studiu.

    Uvidím co Pinnacle vymyslí.

    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu pořád Avatar uživatele Foolproof
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,732

    Tak to zkus ošvindlovat, ulož to jako DV na disk, a na pásku zkus třeba WinDV.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček Avatar uživatele Tarka
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    2

    Měl jsem stejný problém v PS8 a šel mi vyřešit několika způsoby:

    1.přeinstalovat DV codec (tenkrát jsem nainstaloval "Main concept")
    2.uložit na disk jako AVI(DV) a potom přehrát na pásku přímo z PS8 tlačítkem "přehrát".
    3. po přeinstalaci WinXP tzn. i PS8 se mi tento problém již neobjevil.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček Avatar uživatele martr
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    12

    Reinstalace Win, ani nejnovější update nepomáhá.
    Vyřešil jsem to jak píšeš (poradili mi to z exacu):
    Exportuju to DV kodekem a pak to přehraju na pásku ze souboru.

    Technická podpora už to řeší (jak jsem byl informován) dost dlouho na to aby s tím něco udělali...
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Corel Video Studio X3 - "konvertoring"
    Od Roman Jašek v sekci Editace videa
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 21-11-2010, 07:27
  2. Pinnacle Studio - podivné "orámování" videa?
    Od Martin Suchánek v sekci Editace videa
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 21-08-2008, 20:49
  3. Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 17-08-2006, 11:00
  4. Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 14-01-2005, 13:25
  5. Pinnacle Studio 9 - "Operace se nezdařila"
    Od Lynch v sekci Editace videa
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 12-10-2004, 08:15