Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 10 z 10

Téma: V cem prehrat SACD? (NA PC)

  1. #1
    Nováček Avatar uživatele Vikyrky
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    34

    Lze SACD prehrat na pc?
    Jesti ano pak tedy v jakem prehravaci?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Barto
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    326

    windvd
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Je tu pravidelně Avatar uživatele yozefb
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    688

    to prehra hocjaka mechanika ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Atkins
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    463

    HouNou
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Barto
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    326

    Citace Původně odesláno od yozefb
    to prehra hocjaka mechanika ?
    - ci hocijaka neviem ale vacsina ano
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček Avatar uživatele Vikyrky
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    34

    zkusil sem windvd ale neprehral mi to ... dal sem tam soubor CUE a ten nedelal nic tak sem tam skusil nacpat WAV a ten akorate syci
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Barto
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    326

    tak ten image pripoj k virtualnej mechanike a potom to pojde
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Čestný člen Avatar uživatele clee
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    6,731

    no me sacd hraje akorat ve stolnim prehravaci, v pc se mi rozchodit nepovedlo...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček Avatar uživatele Vikyrky
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    34

    Citace Původně odesláno od Barto
    tak ten image pripoj k virtualnej mechanike a potom to pojde
    jj dik to je ono ... pak uz sem to prehral v powerdvd 7
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Barto
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    326

    clee
    jj sigmatek zvlada sacd skvele
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. SACD
    Od Foolproof v sekci Editace audia
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 11-07-2009, 11:03
  2. čím prehrať *.mod
    Od karolko95 v sekci Editace videa
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 02-01-2009, 01:30
  3. DVD Audio vs. SACD
    Od zedino v sekci Editace audia
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 18-02-2005, 23:26
  4. Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 28-12-2004, 13:54
  5. SACD->ac3/dts
    Od clee v sekci Editace audia
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 20-12-2004, 18:09