Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 10 z 10

Téma: Problém se zvukem

  1. #1
    Je tu občas
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    116

    Vím že tento problém se tu už opakovaně řešil, ale už jsem z toho blázen.
    Jedná se o problém o přepnutí zvukové normy při nahrávání-tuner winfast Expert, kdy se místo zvuku nahraje šum.
    Už opravdu nevím co s tím,tento problém jsem řešil cca před půl rokem-mezitím jsem vyměnil půl počítače-nová grafika, nový motherboard, nové paměti, nový procesor-nová instalace systému na zformátovaný disk, žádné codecpacky,čistá instalace ovladačů-5.13.1.3310 a PVR-3.0.10.20.
    Cca 2 měsíce v pohodě a ted se občas místo zvuku nahraj jen šum,zajímavý je když pak počítač probudím z hibernace-naběhne PVR a zvuk je v pohodě.
    tak už fakt nevím co s tím, kdyby někoho něco napadlo, tak mu budu vděčný...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Milosbb
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    930

    To bude súvisieť s normami, máš zrejme nastavenú vašu českú zvukovú normu (D/K) a ostatné krajiny v Európe vysielajú v inej (B/G) vrátane Slovenska. Kde sa to nastavuje vo Win Fast ti neporadím, mám totiž inú kartu, ktorá zmenu normy zistí automaticky.

    -------------
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Je tu občas
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    116

    S normami to samozřejmě souvisí,nicméně problém není v nastavení, zvuk je nastavený dobře,akorát že se to občas samo přepne při nahrávání.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Jano
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    601

    ja som to riešil v ati krajinou denmark
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,839

    Lar:
    Pokud máš výše zmíněné ovladače, tak si v roletovém menu najdi PAL_BD (nikoli samostatné BG, nebo DK). Mělo by ti to potom šlapat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Je tu občas
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    116

    PAL BD mi problém neřeší-mě to prostě nenaladí všechny programy-musím nastavit adaptive scan a pak to naladí všechno.Jinak zdroj signálu je kabelový rozvod ze satelitu.
    Přeladil jsem všechno znovu a uvidíme,ale určitě se ti zase objeví.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Je tu občas
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    116

    Takže pořád ve starých kolejích, občas to nahraje místo zvuku šum-stačí přepnout CTRL+A a přepne se , ale když u toho člověk není ...
    Nemám zkusit jinou verzi PVR?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Je tu občas
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    116

    Tak jsem nakonec objevil, co způsobuje ty problémy. Překvapivě to způsobily windows.
    Zjistil jsem totiž že mimo originálních ovladačů, jsou v systému současně nefunkční ovladače, které tam nacpal systém při prvním spuštění (byly to nějaké ovladače ctxxxxx), bohužel byly skryté a normálně se vůbec neukázaly.Přišel jsem na to náhodou, když jsem dal pod systém/hardware zobrazit skrytá zařízení.
    Tak kdyby měl někdo podobný problém, ta kat se podívá do správce zařízení, jestli tam není něco skrytého.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9

    StD StD je offline
    Je tu pořád Avatar uživatele StD
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,632

    Lar: To je normální stav u všech zákl. desek vybavených integrovanou ZK, pokud ji v BIOSu nezakážeš ještě před instalací OS...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Je tu občas
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    116

    Aha, ale to byly ovladače k tuneru, ne ke zvukovce. Navíc jinou než na desce nemám.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Problém se zvukem
    Od fonsii v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 08-08-2009, 10:50
  2. Problém se zvukem
    Od antoan v sekci Mastering
    Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 20-06-2009, 17:48
  3. Problem se zvukem
    Od spacekkt v sekci Linux
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 16-12-2008, 16:45
  4. AP CS3 - problém se zvukem
    Od mrtvolkar v sekci Editace videa
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 31-12-2007, 11:30
  5. Problem se zvukem
    Od Pouchaz v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 29-03-2006, 07:20