Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: WinFast TV2000 Expert - TELETEXT

  1. #1

    DSI DSI je offline
    Nováček
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    6

    mam dotaz ohledne jak zapnu, nebo nastavim skryte titulky u Experta ( aby se titulky zobrazovali na okne prehravani obrazu bez cerne obrazovky). Moc dekuji za odpoved.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,841

    Pokud máš dálkový ovladač model 1, tak nad červeně orámovaným tlačítkem teletext máš tlačítko c.c. Tímto tlačítkem se spouští skryté titulky, pokud jsou televizní společností nabízeny.
    Musíš si požadovanou stránku na teletextu spustit, a tl. c.c si na pozadí hodíš televizní kanál. (je to velmi podobné, jako na klasické televizi)
    To samé platí pro model 2a (tl. c.c). Pro model 2b, model 3 - tam nevím.

    Pokud nemáš dálkové ovládání funkční (někdy dělá neplechu), tak možnost skrytých titulků je ti zapovězena.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Je tu pořád Avatar uživatele Doom
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,421

    Ivo, zkus prosím postup zobrazení skrytých titulků (ttx, strana 888) popsat nějak podrobněji. včera jsem koukal na Bonda, chtěl jsem zvuk v originále + skryté titulky na plnou obrazovku a nějak to nefungovalo. asi jsem něco dělal blbě...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,841

    Na klasické televizi je to takto:
    Navolíš si stránku teletextu, která je pro daný program určena, kde běží pouze titulky a jinak je černá obrazovka. Jiným tlačítkem tuto teletextovou stránku zprůhledníš (lze zprůhlednit jakoukoli teletextovou stránku). No a vidíš film s titulky.
    Pro tv-kartu je to obdobné.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Je tu pořád Avatar uživatele Doom
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,421

    asi něco dělám špatně. zapnul jsem telku, zapnul teletext, navolil 888 a dal CC. teletext zmizel a nic se neukazovalo. ještě to zkusím... předpokládám, že obraz musí být ve FullScreen
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,841

    No, to já zase tak podrobně nevím.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Je tu pořád Avatar uživatele Doom
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,421

    tak, bu'dto to je rukama nebo to nefunguje. dal jsem teletext, stranu 888 a po stisku CC se mi teletext schoval a titulky vidět nebyly
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,841

    Někde musí být to tlačítko "zprůhlednění". Zkus pohledat. Já DO nepoužívám, a toto jde jenom na ovladači.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. winfast TV2000 xp expert + Vista 64 bit
    Od pajka1 v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 22-01-2009, 21:09
  2. WinFast TV2000XP Expert - teletext
    Od Franta v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 13-04-2008, 20:46
  3. Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 13-09-2005, 10:35
  4. :-!!! TELETEXT WinFast TV2000XP Expert
    Od gage v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 14-08-2004, 23:08
  5. WinFast TV2000 XP Expert-nefunkční teletext
    Od gage v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 20-07-2004, 14:14