Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: Leadtec 2000 Expert + WinFast, nejde zvuk pri nahravani

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2

    Rad bych pozadal o radu. Pri zachytavani videa (televizniho programu) se mi pravdepodobne neulozi zvuk. Proste pri prehravani zachyceneho videa zvuk nejde. Mam posledni ovladac i verzi WinFastu. Nemuze byt problem, ze mam v PC jednu zvukovku na MB a druhou v PCU kvuli gameportu? Jeste by me zajimalo, jaky jiny software lze pouzit s touto kartou misto WinFastu. Dekuji.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu občas Avatar uživatele starej_vul
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    251

    A šnůrku od zvuku \/ jsi zapojil?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2

    To by nehralo vubec, ne?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2

    Mám podobný problém. Pri nahrávaní cez TV kartu mám zvuk veľmi slabo počuteľný. Obraz je kvalitný Mám najnovší marcový ovladač. Zvukový výstup z TV karty na zvukovú kartu Creative SB Live mám urobený interne cez káblik, myslím audiary. Tiež by som poprosil o pomoc ako vyriešiť tento problém.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Je tu pořád Avatar uživatele artam
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,161

    jokes: vytiahni šabľu pre rec. v mixeri na maximum
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6

    MZ MZ je offline
    Nováček
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    42

    Zakladny predpoklad je ze ti zvuk ide ...
    Mozno mas zle nastaveny vstup v settingsoch (prepinaj medzi aux,wav,in atd.) .
    1. Nechaj zapnute nahravanie
    2. Otvor si volume control z hlavnej listy vpravo dole a prepni sa do propertes a tam zvol record (mozes odfajkat vsetky vstupu mixeru )
    3. Prepinaj jednotlive select - vybery vstupov s nastavenou hlasitostou aspon 30%
    4. Kazdy vstup nechaj zapnuty aspon 10 sekund
    5.Koniec nahravania
    6. Pustim prehravanie nahravky a snad v niektorom momente bude pocut zvuk....a podla pozicie v case zistis, ktory input zvukovky je aktivny.


    Good luck
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2

    Vďaka za radu. Zistil som, že ak chcem zachytiť obraz so zvukom. musím nastavenie zvuku v režime nahravanie vysunúť posúvnik Auxiliary na maximum. Problém je v tom, že pri každom zapnutí nahavania, posúvnik automaticky klesne asi pod tretiu rysku. Ako by sa to dalo natrvalo uložiť na maximum? Vopred ďakujem.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8

    MZ MZ je offline
    Nováček
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    42

    vED TAM MAS NA TO EDITACNU HODNOTU (RECORD VOLUME) - DEFAULT JE TAM 30% (U MNA) - JE TO TAM, KDE MAS AJ VYBER VSTUPU V NASTAVENIACH TOHO "KRASNEHO PROGRAMU PVR"
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Winfast TV 2000 XP Expert - nejde zvuk
    Od Rad v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 23
    Poslední příspěvek: 23-12-2005, 08:09
  2. TV signál na Leadtec 2000 Expert
    Od wahooka v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 10-05-2005, 07:32
  3. Jak nastartovat PC pro nahráváni na Winfast tv 2000 Expert
    Od imported_Mary v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 11-04-2005, 15:44
  4. TV 2000 Expert Zvuk nejde v 5+1
    Od Franta1 v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 11-03-2005, 11:16
  5. Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 26-01-2005, 19:56