Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: Je už SD out?

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    5

    Chcem robiť prírodopisné filmy z profi uplatnením v TV a potrebujem poradiť s výberom kamery.Mám ešte kupovať SD alebo už HD. Poraďte aj model, ak viete. Uvažoval som nad Canon XL2. alebo inú v cene do 200tis.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    Samozrejme HD, vyber si:
    http://www.fxsupport.de/12.html
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Čestný člen Avatar uživatele clee
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    6,731

    kdyz das dohromady hvx200 a firestore dostanes ultimatni masinu, ale na dokumenty o prirode se da vyuzit i hdv, treba jvc pac progressive scan je vybornej...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    jj, vybral som si V1
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    5

    Na upresnenie, potrebujem kameru s výmennou optikou.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917



    tak to je taky maly detail , to ma CanonH1 a JVC
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Je tu pořád Avatar uživatele ODSakEda
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    2,310

    Na přírodu a profi?! SD???... Tam je třeba detailů a mnogo! Bral bych raději HDV, vždy na ní múžete točit v SD
    FX7 nebo JVC HD 100, 110 ( www.disk.cz , oooo dokonce novej model s 50p! GY-HD251: http://www.disk.cz/disk/view.csp?!AV,158 -dopiš do konce linkutaké: !AV,158, nějak to vypadlo! ha, ale je za 2x300 litrů Ale HD 110 je cca za 200 s daní a HD100 mi nabízeli již za 120 tisíc bez daně )
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Čestný člen Avatar uživatele clee
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    6,731

    hd111e je u gmp za 112k
    Odpovídat lze po přihlášení