Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: Frameserver z VD do Canopus Procoder

  1. #1
    Je tu pořád
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    1,105

    Dv.avi z Premiery - potrebuji odstranit logo a znovu nacpat do strizny. Output z VirtualDubu je pouze v nevhodnych formatech - popr. Nekomprimovane video = obrovsky balik. Potreboval bych z VD vyrenderovat opet DV.avi, coz by dle meho v pohode udelal Canopus Procoder. Ale jak propojit VD a Can.Procoder? Anebo ma nekdo lepsi napad?
    S instalaci dalsich DV codecu mam spatne zkusenosti - vetsinou to skoncilo format:C, protoze prestala fungovat rada jinych veci.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pořád Avatar uživatele vlada
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    3,562

    1hroch
    Nainstaluj si DV kodek Cedocida. U mě i plno jiných lidí funguje spolehlivě a bez problémů. Jinak VD má i frameserver. Už se tu o tom několikrát psal, zkus pohledat...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Je tu pořád
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    1,105

    Cedocida mam - ale nemam odvahu ho nainstalovat. Prave mi jde o to, jak pomoci frameserveru otevrit Canopus - mne to nejde. *.vdr neprekousne a pomoci proxy *.avi se kousne. Je pravda, ze to serverovani jsem poradne nepochopil. Potreboval bych nejakou polopatistiku.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu pořád Avatar uživatele mirekv
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    7,799

    1hroch
    No, já osobně bych uložil video z VDubu v bezztrátovém Huffyuv (je asi 3x menší, než nekomprimované video) a teprve ze střižny bych dělal rendering do potřebného formátu. Dělám to taky tak, pro změnu ve VDubu přidávám titulky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Je tu pořád
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    1,105

    mirekv
    Tak to myslim i ja. Z VD jsem chtel DV.avi, abych ho mohl soupnout zpatky do strizny. Na mpeg2 render pouzivam Canopus Procoder.
    Jinak dik za napad - vyzkousim Huffyuv
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Je tu pořád Avatar uživatele vlada
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    3,562

    1hroch
    Zkus si přečíst něco o AviSynthu, možná Ti to pomůže:
    http://jech.webz.cz/avisynth.php
    http://jech.webz.cz/dvd1.php
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Je tu pořád
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    1,105

    Jo s AviSynthem jsem mel uz tu cest pri prevodu DVD z PAL -> NTSC
    viz https://www.tvfreak.cz/forum/showthread.php?t=862

    Diky za nazory a napady - vyzkousim
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Je tu pořád
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    1,105

    mirekv
    Tak jsem zkusil Huffyuv 2.1.1. Vysledna velikost cca 3x vetsi nez DV.avi, s kvalitou jsem nadmiru spokojen. Diky
    vlada
    Do AviSynthu jsem se zatim nepoustel
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Canopus ProCoder 2.0
    Od dudator v sekci MPEG-1/2
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 07-04-2006, 01:40
  2. Canopus Procoder 2
    Od wendy v sekci Mastering
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 21-09-2005, 06:45
  3. Canopus Procoder 2
    Od Doceto v sekci Kodeky
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 16-08-2005, 20:41
  4. Canopus ProCoder 2
    Od Pitomec v sekci Problémy s PC (HW/SW)
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 15-07-2005, 20:48
  5. VEGAS 5.0 přes frameserver...do Procoder
    Od Osvícený v sekci Editace videa
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 14-07-2004, 11:15