Co tam chceš nastavovat? Voby už máš očíslované, označíš 1. a dáš "sloučit soubory"Původně odesláno od StayMan by €RikŁ€
.
Co tam chceš nastavovat? Voby už máš očíslované, označíš 1. a dáš "sloučit soubory"Původně odesláno od StayMan by €RikŁ€
.
MPG2VCR (ten Womble) je editor ne cutter.Pracuje s vícenásobným videoclipboardem.Princip práce je jako s taxtovým editorem.Přidám,uberu vymažu, ale výsledek je vždy upravený původní soubor.Původně odesláno od StayMan by €RikŁ€
Lze vytvořit i nový, ale jestliže se editoru cokoliv nezdá nebo parametry výstupního souboru jsou nějak odlišné, proběhne rekomprese.
Mé zkušenosti z před několika let jsou takové, že např. soubor vytvořený v PinnacleStudiu rekompresoval vždy a hodně souborů autorizační program nesežral kupodivu kvůli nějakým opakujícím se frames.
Takze skusim aj ten Mpeg2cut a aj ten Mpeg2vcr a uvidim...
Ako??? Zlucit??? To kde je ta funkcia (cm...)??? No mne to pisalo, ze nemozem zlucit oznacene do jedneho suboru blabla... Ja som to spravil tak, ze som kompresiu u ZIP nastavil na nula a pri ukladani som zmenil priponu na VOB a je to. Naved ma na teda lepsi postup.
Combine je ve files.
Soubory musí být číslovány vzestuoně,(to soubory na DVD splňují),vybere se ten první s nejnižším číslem, výstup má extender *.out, ten se přejmenuje,Je to stejné jako s mpg viz výše.
Aha, tak to som skusal, ale potom to chcelo adresar po mne a aj po odsuhlaseni nepokracoval... Ok, skusim, no s tou nulovou kompresiou je to tiez v pohode.
pavelpt: tohle jsem kdysi právě potřeboval na MPEGy, ovšem kvůli hlavičkám to nějak moc nešlo, jak jsi psal a nejen v WMP. U Vobů no problém, je to jeden velký Vob rozdělený na menší.
TC v cz verzi: Soubory -> sloučit soubory.
Adresář by měl existovat, proto je tam tl. tree.
Chlapi, teď to nechápu zase já, jaký adresář, jaký strom? V levém okně mám Voby, označím nejnižsí, spustím sloučení, objeví se ukazatel kopírování a po skončení se mi sloučený soubor .out objeví v pravém okně, ať je tam co chce, hlavně tam však musí být dost místa.
Ja som urobil chybu, pomylil som si slovo "vzostupne"uz to ide.
StayMan by €RikŁ€: MPEG-2 spojí (rozdělí) Vstrip, TMPEGNC, Womble, DVtool. Na tom Womble jde udělat všechno, i jeden snímek ...![]()
Vyskusam, ale palim este 40DVD tak potom![]()
Pro spojování VOBů by možná šlo použít i utilitku VOBMerge či VOBMerger z např. www.digital-digest.
Spojení mpg-ů pomocíí Total Commanderu tak jak je popisuje pavelpt je "čisté" ? Mně se při pokusech v místě spoje objevuje rozpadlý obraz.
Není, jakékoliv jen binární spojení je naprdPůvodně odesláno od Miroslav
![]()
Ale som ja LAMER ale TOTALNY !!!!! Sak DVD roztriham najrychlesie s DVDShrinkom v reathore na obrazok presneeeee !!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Potřebuji rozdělit velký soubor v MPEG na víc malých, jedná se o nahrávku z VHS a byl jsem líný to přerušovat.
Umí nějaký fot o rozdělit na víc souborů abych to nedělal po jednom např. pomocí TMPEGnc editorem? díky