Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 33

Téma: Prosim o radu pred kupov WinFast TV 2000XP EXPERT

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    38

    Dobry den,
    viem, ze je tu o tejto karte popisane viac ako dost, ale chcel by som poprosit o par rad pred jej kupov. Hlavne coho sa mam vyvarovat. Som len laik, preto z toho co som precital mi nie su jasne niektore veci.
    1) spravne zapojit kablik do integrovanej zvukovky
    2) mam pouzit ovladace z CD alebo mam stiahnut najnovsie z netu? Aku verziu?
    3) Taka ista otazka k softwaru...je nejaka preferovana verzia?
    4) Najdolezitejsie nastavenia pre spravny chod karty, kedze karta sa bude vyuzivat hlavne ako FM a co sa tyka TV je pre mna len dolezite aby som naladil programy, zoradil ich podla potreby a to je vsetko.

    Dakujem velmi pekne za rady.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,841

    Pro začátek mrkni sem:
    http://masek.webzdarma.cz/tvexpert.html
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    38

    to uz citam asi 4 hodiny...a 2 hodiny jednotlive prispevky. Da sa povedat, ze celkom som to uz pochopil, ale proste potreboval by som to vysvetlit po lopate. Myslim, ze som niekde cital, ze ty tu kartu mas, takze asi si ten spravny clovek pre mna . Kartu nechcem vyuzivat profesionalne...ako som pisal, ide mi len o to, aby som mohol ulozit 10 FM a 22 TV stanic v urcenom poradi a to je v podstate vsetko.
    miesto, kam pripojit ten kablik na dosku som uz nasiel....co sa tyka ovladacov - z toho som uplny magor. Mozes poradit nejaku overenu verziu? A nejake zakladne info o nastaveni normy.
    Vopred dakujem za rady
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,841

    Ověřený software:
    aplikace: 3.0.10.20
    drivery: 5.13.1.3310
    Tento software patří k sobě. Nedávat k aplikaci jiný driver a naopak.
    U tohoto ovladače nemusíš používat pro přepínání norem PAL_BG / DK tlačítko "A". Ale zvolíš si normu PAL_BK.
    Já mám kabelovku - tedy dostatečně silný signál, takže problém nemám. Chytám vše analogové.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    38

    fantasticke
    mozes mi prosim este hodit link, kde by som to mohol stiahnut? Alebo je to dodavane standartne na CD ku karte?
    Co sa tyka instalacie, je treba si na nieco davat pozor? Myslim, ci je to standartna instalacia driverov a potom softwaru?
    Dik
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,841

    mozes mi prosim este hodit link, kde by som to mohol stiahnut?
    http://masek.ic.cz
    Jinak, je docela možné, že ovladače na přiloženém CD, které jsou mnohem novější, budou také funkční. To ti dopředu nikdo neřekne.

    Co sa tyka instalacie, je treba si na nieco davat pozor? Myslim, ci je to standartna instalacia driverov a potom softwaru?
    Klasická instalace. Já osobně jsem neodfajfkovával podporu WMP. Jednou jsem to udělal, a měl jsem s tím pouze potíže. Používám PowerDVD.
    Dále nedoporučuji mít v PC nainstalované různé druhy CodekPacků. Jsou nevyzpytatelné.
    Instalace je idealní na čistý OS.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    38

    Ověřený software:
    aplikace: 3.0.10.20
    drivery: 5.13.1.3310
    no tak som hladal a nasiel. stiahol som z tvojej stranky tento software:
    http://img215.imageshack.us/my.php?i...ntitledxn3.jpg
    malo by to teda postacovat pre spravny chod karty?
    Vdaka
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,841

    Jo, to je ono.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    38

    Citace Původně odesláno od Ivo Mašek
    Jo, to je ono.
    OK..Vela krat vdaka...uz je objednana...ak budu nejake problemy mozem sem napisat?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,841

    Samozřejmě, že můžeš. Pokud budeme vědět, poradíme.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    38

    Tak konecne mam kartu doma. Instalacia isla celkom hladko. Mam vsak tieto problemy:
    1) aj pri maximalnom nastaveni volume v aplikacii PVR je zvuk velmi po tichu.... da sa to niekde nastavit?
    2) k PC mam pripojene 5.1 repro, ale pri TV aj FM mi hraju iba predne stereo....nie je mozne volit pre kartu 5.1 zvuk?
    3) tlacitko Teletext v hornej casti obrazovky absolutne nereaguje
    4) zatial myslim ze mi naslo vsetky programy len pri kombinacii KABEL a CZ (PAL B/D)...je to najoptimalnejsie nastavenie?
    Inak drivery aj software som nainstaloval z prilozeneho CD: v5.6 a v3.0.10.98

    Velmi pekne dakujem vopred za odpovede....
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    38

    tak trochu som sa vrtal v nastaveniach a zvuk pri pocuvani FM mi ide zo vsetkych repro len ak zapnem tento cudlik:

    http://img296.imageshack.us/my.php?i...ntitledrs8.jpg

    v pripade, ze nastavenia dam potvrdit, znovu sa zvuk prepne do dvoch prednych repro. Neviete mi fakt poradit co s tym?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,841

    V roletovém menu toho okénka v té tvé ukázce máš u Audio Mode nastaveno Stereo Mode.
    Nemáš tam možnost nastavit 5.1 ?
    Já mám jiné menu, než ty, takže to nemohu odzkoušet na sobě.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    38

    nie, moznost 5.1 tam nie je..... je zaujimave,ze pri tom teste idu vsetky repro a normalne iba predne....vsetko ostatne je zatial OK, iba ten zvuk
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Je tu pořád Avatar uživatele ODSakEda
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    2,310

    Citace Původně odesláno od majko_pe
    tak trochu som sa vrtal v nastaveniach a zvuk pri pocuvani FM mi ide zo vsetkych repro len ak zapnem tento cudlik:

    http://img296.imageshack.us/my.php?i...ntitledrs8.jpg

    v pripade, ze nastavenia dam potvrdit, znovu sa zvuk prepne do dvoch prednych repro. Neviete mi fakt poradit co s tym?
    Navol audio device pro recording i control volume ten vstup (Line In nebo Auxiliary) na který máš napojen audio kablík z TV karty!

    A koupil jsi revizi B?! První kusy tohoto výrobku měly nesprávné kondenzátory ve zpětné vazbě v audio části obou kanálů a tedy zvuk bylbez výšek a tím pádem i o dost tišeji!
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. WinFast TV 2000XP Expert
    Od MartinKejval v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 14-02-2011, 23:47
  2. Leadtek Winfast Expert prosím o radu
    Od imported_krata v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 11-03-2005, 09:37
  3. Prosím o pomoc S-video u Leadtek Winfast 2000xp expert
    Od Supra66 v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 07-02-2005, 20:45
  4. Winfast 2000XP Expert
    Od Nijel v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 01-07-2004, 08:06
  5. Reakcí: 23
    Poslední příspěvek: 22-06-2004, 19:17