Namiesto toho Ad-Aware daj Defender od Billa a budes spokojnejsi![]()
Namiesto toho Ad-Aware daj Defender od Billa a budes spokojnejsi![]()
Vyčistil som PC pomocou Ad-Aware SE Personal (našiel 4), potom som spustil Windows Defender a ten už nič nenašiel.
Vyčistil som PC pomocou Windows Defender a nenašiel nič, potom som spustil Ad-Aware SE Personal (našiel 3 spyware s hodnotením kritické).
Čo vlastne robí Windows Defender?![]()
StayMan je posedlý produkty od Billa (WMP se opravdu povedl!), takže na něj moc nedej!
Ktory WMP?Původně odesláno od mirekv
Vypis ake? Cookies ?Původně odesláno od vladoc
![]()
![]()
![]()
Opíšem jeden z nich:
Výrobca: Tracking Cokkie
Kateória: Data Miner
Typ objektu: IECache Entry
Veľkosť: 104 Bytes
Stupeň rizika: Nízky
Hodnotenie: T,3
Mal som Windows Defender na dvoch compoch a nikdy nic nenasiel. Uz som sa ho zbavil.
pouzivam stejnou kombinaci + kerio, ale adaware je jen takova zakladni berlicka...., zkus napr. spybot / ten objevi to, co adaware prehlidne /Původně odesláno od vladoc
holt nic neni dokonale...
Spyware Doctor....skuste
edit: Koho by zaujimaly najnovsie AV testy, tak TU (zalozka Comparatives) su najnovsie vysledku tzv. Retrospective testu. Ide o testovanie novych virusov na starsich verziach AV programov (ich databazach). Je to jedina moznost ako realne otestovat heuristicku analyzu (rozbor kodu hladajuc postupy pre cinnost typicku pre virusy, mozno odhalit aj dosial nezname virusy) jednotlivych AV programov, co je pri rychlom sireni jednotlivych infiltracii jedna z najdolezitejsich vlastnosti.
Obnovil by som vlákno a poprosil by som o radu, aký antivírus vybrať dnes? Na trhu je veľká ponuka a neviem sa zorientovať, môže byť free aj platený.
Trvale dobrých výsledků úspěšnosti zachycení virů má placený Eset,Kaspersky,Bitdefender.Z free postačí i defender u W10.Používám Eset internet security,zatím PC bez zavirování.