u známého budu dělat počítač. a jeden z jeho požadavků je, aby tam měl antivir, který je free, nechce nic kupovat, šetřílek... poradíte?
u známého budu dělat počítač. a jeden z jeho požadavků je, aby tam měl antivir, který je free, nechce nic kupovat, šetřílek... poradíte?
DoomHammer
však na netu jich je i s číslama..![]()
![]()
asi Awast
Ja by som doporucil Avast
bitte, kein warez. na avast jsem myslel...
Vystačím si s Avast + Kerio
No nevím, kdysi jsem Avast měl a šíleně zpomaloval práci, např. nabíhání excelovských souborů trvalo i 15s. Pokud jsem nebyl na netu (to bylo často, měl jsem dial-up), tak jsem jej vypínal.
Určitě jak píše Peloš. AVAST + KERIO + AD-AWARE = NO PROBLEM
![]()
Z free je jediny plnohodnotny avast! 4 Home Edition.
jak vzácné souznění myslí. tak tedy beru avast. díky![]()
Avast nikdy, protože ten dokáže PC tak šíleně zpomalit, že je až s podivem, že výrobce ještě nešel za toto sedět do šatlavy![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jj dokonca som sa stretol so smrtelnou kombinaciou v spojeni s Thunderbirdom. Ide o subor ashWebSv.exe. V pripade toho mrznutia s TB treba zmenit v standard. stite vytvarane/menene subory na stand. sadu pripon. K spomaleniu celeho systemu i pri surfovani sa vyrobca nevyjadruje![]()
![]()
. Zrejme zavisi od pouziteho harwaru. Jedine vypnut servis.
Nahod tam trial NOD a kazdy mesiac to reinstalni.![]()
Tak a má bez problémov, profi antivir zdarma, akurát každý mesiac 5 minút práce s odinštalovaním a opatovným nainštalovaním.Původně odesláno od Joe-Joe
------------------
http://www.free-av.com/ - našel i to, co Avast přehlédl