Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: problem s nahravanim ze satelitu

  1. #1
    Nováček Avatar uživatele imported_alias
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    5

    hezky den,
    pro nahravani z videa i z TV(pres video) pouzivam Virtual Dub, a vse je ok, dokud nezkusim nahravat (stejnou cestou) satelitni program. muze mi nekdo poskytnout info, kde delam chybu ?
    diky a zdravim
    p.k.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pořád Avatar uživatele Foolproof
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,721

    Chybu děláš úplně všude.

    Utajil jsi jakou satelitní kartu máš, ale ono je to v podstatě jedno, protože VirtualDub nepracuje s WDM ovladači, nejde to a navíc umí jenom do AVI, což by bylo v případě streamu MPEG2 velmi náročné na PC.

    Divím se jaký krkolomný způsob zkoušíš, neznám DVB player, který by nedokázal nahrávat na disk přímo.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Je tu pravidelně Avatar uživatele blueant
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    836

    Citace Původně odesláno od Foolproof
    Chybu děláš úplně všude.

    Utajil jsi jakou satelitní kartu máš, ale ono je to v podstatě jedno, protože VirtualDub nepracuje s WDM ovladači, nejde to a navíc umí jenom do AVI, což by bylo v případě streamu MPEG2 velmi náročné na PC.

    Divím se jaký krkolomný způsob zkoušíš, neznám DVB player, který by nedokázal nahrávat na disk přímo.
    Mno ja predpokladam ze nema Sat. kartu - ale stolny prijimac a cez nejaku TV kartu zachytava analogovy vystup z toho receivera.
    V com ale moze byt chyba neviem.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček Avatar uživatele imported_alias
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    5

    zdravim a diky za obe odpovedi. predpoklad u druhe odpovedi je spravne. nemohlo by to byt silou signalu? na TV to hraje.
    p.k.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Je tu pořád Avatar uživatele Foolproof
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,721

    Aha, tak to mě nenapadlo, že jde o analog, sorry

    Zkusil bych ten kabel, který vede do TV (a hraje to), strčit do PC.
    Není kabel jako kabel.

    Virtualdub není až tak ideální na grabování, raději bych použil originální aplikaci nebo třeba Fly2000TV,iuVCR.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Milosbb
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    930

    alias
    A možno je ten signál na výstupe chránený Macrovision a s tým nič neurobíš, iba ak by si mal kartu, ktorá Macrovision ignoruje.

    ------------------
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Problem s nahravanim
    Od Harryss v sekci Zachytávání videa
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 21-03-2009, 21:56
  2. problem s nahravanim
    Od mmmilan v sekci Zachytávání videa
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 07-10-2006, 17:29
  3. Problem s nahravanim s kamery
    Od kami171 v sekci DV/HDV
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 28-09-2006, 09:33
  4. Problém s nahráváním
    Od xyt v sekci Zachytávání videa
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 23-08-2004, 06:34
  5. ATI AIW 9600Pro problém s nahráváním
    Od beda24 v sekci Zachytávání videa
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 12-08-2004, 19:57