Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: DVDArchitect kapitoly/playlist problem

  1. #1
    Je tu pravidelně Avatar uživatele peco
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    801

    Budem posobit asi zmatene, no aj tak sa opytam.

    Mam hotove video a audio pre DVDA. Video ma x kapitol a potrebujem nastavit rozne endaction pre kazdu kapitolu zvlast a este vytvorit playlist typu playall. Teda napr. pri zvoleni lub. kapitoly sa tato prehra a po jej skonceni sa to vrati do menu. No bol by tam aj button, ktory by prehral cele video.
    No nejak mi to blbne, a nedokazem pre lubovolnu kapitolu nastavit vlastne endaction. Mozno to tu uz niekde bolo riesene, no nenasiel som to.

    Dalo by sa to urobit tak ze co kapitola to video, no tak sa mi to nepaci.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    Ale to su fiktivne videa, takze nie je dovod to tak neurobit.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Je tu pravidelně Avatar uživatele peco
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    801

    Citace Původně odesláno od StayMan by €RikŁ€
    Ale to su fiktivne videa, takze nie je dovod to tak neurobit.
    Dufal som ze sa ozves ty.
    No hovoril som o tom ze by som fyzicky tie vkapitoly urobil ako videa, ty ale hovoris o fiktivnych. Myslis to tak, ze sa nejak v architecte da to video delit na casti? Ak ano tak mi to prosim objasni. Minule som sa s tym hral a priznam sa ze som nepochodil.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu občas
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    149

    Vieo si mozes do "stromu" natiahnut viackrat. Potom si z menu "vyber kapitol" nalinkovat na to "druhe" video a na nom nastavit IN/OUT
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Je tu pravidelně Avatar uživatele peco
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    801

    Citace Původně odesláno od Musko
    Vieo si mozes do "stromu" natiahnut viackrat. Potom si z menu "vyber kapitol" nalinkovat na to "druhe" video a na nom nastavit IN/OUT
    Ja som trulo.
    Takto som to skusal vcera a neslo to. Uz som bol hotovy a preto som sa pytal.
    Teraz som bol na obed a doslo mi, kde som robil chybu, ja som tam proste nedaval viackrat to iste video. V jednom som totiz zmenil audio stopu a to som nemal. Nedostatok spanku proste zanechava nasledky ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    Presne tak a vidis, ani to nebolelo, velkost ta ista a ty mas, co chces
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Je tu pravidelně Avatar uživatele peco
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    801

    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Nový DVDArchitect 3.0c
    Od stayman v sekci Mastering
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 23-09-2005, 22:32
  2. Sony DVDArchitect 3.0a
    Od stayman v sekci Mastering
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 07-06-2005, 23:41
  3. DVDARCHITECT - AC3 + M2V (z PROCODERu)
    Od MOJE v sekci Mastering
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 04-03-2005, 06:56
  4. DVDARCHITECT a vystrihnutie kúsku z MPG2
    Od MOJE v sekci Mastering
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 23-12-2004, 18:46
  5. Reakcí: 20
    Poslední příspěvek: 31-10-2004, 01:17