Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: Jak je to se zvukem přes Set-top-box

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    5

    Uvažuji o koupě set-top-boxu s HDMI poněvadž mám televizi Philips 9521 vybavený stímto vstupem.CHtěl bych vědět jestli mi STB vyřeší problém se zvukem vycházejícím s televize,který je momentálně strašný.Nevím jak už mám televizor nastavit aby byl zvuk lepší,vypadá to jako zvuk s nejlevnějších PC repráčků,dunění ve vys. a níz. tonech apod.Obraz je mimochodem velmi dobrý.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Nasty_tvf
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    583

    Obávám se, že tenhle problém vyřeší jen nějaký ten AV reciever a slušnější bedny, asi žádná televize nemá o moc lepší repráčky než bývají levné PC plasťáky
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    5

    Nasty

    Jak bych to měl propojit podle tebe stím zesákem a bednama?Dík.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Nasty_tvf
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    583

    No já nemůžu čuchat, co máš za konektoryna vstupech/vystupech, tak třeba cinchema, scartem->cinch, jackem/minijackem, optikou, ..... co ja vim
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    5

    Citace Původně odesláno od Nasty
    No já nemůžu čuchat, co máš za konektoryna vstupech/vystupech, tak třeba cinchema, scartem->cinch, jackem/minijackem, optikou, ..... co ja vim
    Vstupy: HDMI, YUV, 2x SCART (1x RGB), S-video, video (cinch), 3x audio (cinch)
    Výstupy: sluchátkový, audio (cinch)

    Zvukový výkon 2x 10 W
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Nasty_tvf
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    583

    Jo, jasně, to má ta televize, ale co má ten zesik na vstupech? - počítám, že ten cinch určitě - tak to propoj na zkoušku nejjednodušeji aspoň TV výstup cinch -> cinch v tom zesiku ne?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Je tu občas
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    291

    Výstupy: audio (cinch)
    tohle bude ono
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    5

    Citace Původně odesláno od Nasty
    Jo, jasně, to má ta televize, ale co má ten zesik na vstupech? - počítám, že ten cinch určitě - tak to propoj na zkoušku nejjednodušeji aspoň TV výstup cinch -> cinch v tom zesiku ne?
    Jo ale já nemám právě žaden zesák,proto se ptám jaký typ použít a jak to propojit?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Je tu pořád Avatar uživatele Modena
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    1,726

    mardahal


    Zauvažuj o sestavě domácího kina, kde centrálou, která vše řídí (včetně video a audio vstupů/výstupů) je AV receiver/zesilovač. Tím Ti skončí na dost dlouhou dobu jakékoliv problémy se zapojováním dalších a dalších komponentů (video, DVD player, DVD recorder, CD player, TV, DVB-S, DVB-T/DVB-C . . . ) .

    Je mi jasné, že s Tvou TV to žádnej houmteátr nebude, ale co není dnes, může být někdy v budoucnu !
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 08-05-2012, 23:56
  2. problem se zvukem pres Voip - C-Media AC97 audio device
    Od zdena406 v sekci Problémy s PC (HW/SW)
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 02-01-2007, 14:21
  3. Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 31-12-2005, 10:35
  4. Reakcí: 21
    Poslední příspěvek: 29-10-2005, 18:19
  5. Capture pres TV kartu nebo pres dig. kameru?
    Od Ferda v sekci Zachytávání videa
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 06-05-2004, 15:59