Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 11 z 11

Téma: Rod. pouta - máte ponětí proč už nemaj prokládaný obraz ???

  1. #1
    Nováček Avatar uživatele fricoolinek
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    72

    Může v tom být nějaký hlubší smysl ? Nevíte ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pořád Avatar uživatele Fantas!
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    3,053

    fricoolinek
    mysli si, ze kdyz nemaji dej, tak to aspon dozenou "filmovym" zobrazenim...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Je tu pořád Avatar uživatele mirekv
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    7,799

    Já myslím, že brzy pronikne do světových kin, proto s tím počítají!
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček Avatar uživatele fricoolinek
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    72

    Citace Původně odesláno od mirekv
    Já myslím, že brzy pronikne do světových kin, proto s tím počítají!
    Jo, taky si myslim

    Nicméně, Prima to dělá i u jiných pořadů - Chůva v akci, Bazén, N@VA zase u některejch Výměn manželek...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Čestný člen Avatar uživatele clee
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    6,731

    mozna objevili cudlik progressive scan na kamere
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Je tu pravidelně Avatar uživatele kirk
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    492

    fricoolinek: tohle je kravina, takže je mi to celkem jedno, ale rozhodně by neškodilo takhle točit úplně všechno.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Čestný člen Avatar uživatele clee
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    6,731

    to by urcite neskodilo, ale treba sport ve 25p v tv neni dobrej, takze dokud nebude bezny 50p se musi tocit fotbal apod. prokladane...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Je tu pořád Avatar uživatele mirekv
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    7,799

    Ono točit 25p to se musí umět, hlavní objekt se nesmí moc prudce pohybovat a to co se pohybuje (většinou pozadí) se musí máznout delší závěrkou, jinak je stroboskopický jev dost nepříjemný.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    Citace Původně odesláno od mirekv
    Ono točit 25p to se musí umět, hlavní objekt se nesmí moc prudce pohybovat a to co se pohybuje (většinou pozadí) se musí máznout delší závěrkou, jinak je stroboskopický jev dost nepříjemný.
    Fuha, to kedy si nabral take neocenitelne prakticke skusenosti s tocenim 25p? Mohol by si sa este rozpisat? Aku kameru teda pouzit? Film ide kolko policok ? Nie nahodou 25? Co povies, vsetci co utekaju vlastne len slapu?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Je tu pořád Avatar uživatele mirekv
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    7,799

    StayMan by €RikŁ€
    Víš dobře co myslím. Nemyslím vás amatéry co běháte s kamerami, ale natáčení normálního filmu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    Citace Původně odesláno od mirekv
    StayMan by €RikŁ€
    Víš dobře co myslím. Nemyslím vás amatéry co běháte s kamerami, ale natáčení normálního filmu.
    A ten je fps? \/
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Rozmazaný HD obraz při pohybu - proč ?
    Od Karel321 v sekci Videokamery
    Reakcí: 52
    Poslední příspěvek: 10-01-2010, 12:32
  2. Proč je TV obraz na LCD TV tak hnusný?
    Od vlastax v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 24
    Poslední příspěvek: 02-03-2007, 17:05
  3. z VOB do AVI - prokládaný / neprokládaný
    Od adagio v sekci Editace videa
    Reakcí: 28
    Poslední příspěvek: 15-08-2005, 13:00
  4. Jak ná prokládaný DVD
    Od vlada v sekci SW přehrávače
    Reakcí: 22
    Poslední příspěvek: 28-09-2004, 12:01