Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: Problém střihová karta Canopus DVX-E1

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    3

    Mám následující problém s kartou Canopus DVX-E1. Na čistě nainstalovaném systému mi karta v programu Edius zhruba po 30minutovém grabování přes Firewire napíše Hardware Error a grabování skončí.

    Nevím kde začít. Systém je Windows XP profi, čistě naistalovaný. Sestava Celeron 2,66Ghz. 512MB ram, ATI Radeon 7000, SATA disk.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    94

    Na grabovanie pouzivaj windv alebo scenalyzer (a to mam tiez canopus), chybu vidim skor v driveroch.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Je tu občas Avatar uživatele lada
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    196

    Zeptej se "IvanS", ten do toho dělá.
    Myslím, že by to ty ovladače mohly být, Jaký Edius máš? 4 nebo 3?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    3

    Testuji to v Edius 3 Pro ten byl spolu s kartou. Je to zajímavé, že tu chybu to ukáže pouze někdy. Přjde mi že je to ve chvíli, kdy na kazetě skočí další sekvence, střih.

    Zkoušel jsem i Premiere a tam se to zdá být v pořádku.

    Udělal jsem:
    - nejnovější ovladače na Ati 7000, na čipset desky

    Na canopus.com jsem nenašel žádné ovladače na tuto kartu. Deska kterou tam mám (Asus P4P800E deluxe) je dokonce uvedena v seznamu kompatibilního HW (jen s poznámkou REQ64# Issue)

    http://www.canopus.com/support/hardw...patibility.php

    Zkusím ještě nějaký soft na grabování.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    3

    Tak zkouším WinDV a ScenAnalyzer a tyto programy vůbec nenajdou zařízení (no Capture device avaible on your system).
    A "hardware error" se ukáže zpravidla /ne vždy/ při nové scéně. A pro doplnění, používám formát miniDV.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    94

    Scenalyzer spolupracuje s Canopus hardverom, mne ho ihned detekuje.Zda sa mi ze nemas dobry driver ku tvojej strihovej karte,ak teda nejaky mas.
    Zaregistruj sa a prihlas sa na Canopus web
    http://www.canopus.com/canopus/subsc...t/userhome.php
    postahuj aktualne ovladace a vyskusaj.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    51

    na tvem odkazu na podporovany hardware je uvedena p4p800-x a to v kolonce vyslovene \/ NEKOMPATIBILNI \/
    ale ty pises, ze mas P4P800 bez -X
    Jako verzi ovladacu mas?
    ses si opravdu jist, ze v premiere to nedela? pokud ne, tak by to ovladacem byt nemelo, jelikoz premiere pouziva stejne ovladace.Pokud mas moznost zkus jinou kamru s jinym zaznamem,neco podobneho mi kdysi delala 1kamera, canopusovy hw je docela citlivy
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. HD střihová akcelerační karta
    Od Serpentin v sekci Střižny s HW akcelerací
    Reakcí: 28
    Poslední příspěvek: 18-12-2008, 15:07
  2. Střihová karta s MPEG necodérem
    Od storm7 v sekci Střižny s HW akcelerací
    Reakcí: 44
    Poslední příspěvek: 19-02-2008, 22:41
  3. Strihova karta + software
    Od salatnet v sekci Střižny s HW akcelerací
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 19-08-2007, 02:43