Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: Problém s kvalitou videa

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    3

    Zdravím všechny. Mám problém. Minulý týden jsem si koupil kameru Panasonic nv-gs 280ep-s . Zajímalo mě, jak moc kvalitní bude obraz, když je to 3CCD kamerka. Něco jsem cvičně natočil a pak to převedl do PC (přes Pinnacle 9). Jaké ale bylo moje překvapení, když byla kvalita docela slabá! Vždy při pohybu kamery se ve videu objevily jemné vodorovné čáry.
    Sestkal se s tímto problémem už někdo? Nebo, věděl by někdo v čem je problém? Zkoušel jsem pro převod i jiný program, dodaný na CD ke kameře, ale výsledek byl úplně stejný! Zase ty jemné čáry!
    Budu vděčný za jakoukoliv pomoc.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček Avatar uživatele pavelz
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    74

    Citace Původně odesláno od gecko
    Zdravím všechny. Mám problém. Minulý týden jsem si koupil kameru Panasonic nv-gs 280ep-s . Zajímalo mě, jak moc kvalitní bude obraz, když je to 3CCD kamerka. Něco jsem cvičně natočil a pak to převedl do PC (přes Pinnacle 9). Jaké ale bylo moje překvapení, když byla kvalita docela slabá! Vždy při pohybu kamery se ve videu objevily jemné vodorovné čáry.
    Sestkal se s tímto problémem už někdo? Nebo, věděl by někdo v čem je problém? Zkoušel jsem pro převod i jiný program, dodaný na CD ke kameře, ale výsledek byl úplně stejný! Zase ty jemné čáry!
    Budu vděčný za jakoukoliv pomoc.
    tomu se říká prokládání (interlace)
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    3

    Těm "vodorovným čarám" ?? Sorry že to píšu jako Lama, ale teprve s videem začínám. Takže prokládání? Předpokládám, že to bude součást voleb v Pinnaclu...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    94

    Nahlad v Pinnacle a celkove v pc neber ako smerodatny, je to koli prekladanemu obrazu ale aj kvalita nahladu byva slabsia koli vykonu strihoveho softu, posud to na tv v RT nahlade alebo s vyslednym dvd na TV.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Je tu pořád Avatar uživatele Fantas!
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    3,053

    gecko
    PowerDVD a zapnout HW akceleraci ve Videozalozce. Grafiku mit v single zobrazovacim rezimu!!!
    A PRISTE PRVNI POUZIJ FUNKCI HLEDAT TADY NA FORU!
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Krist
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    378
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 18-09-2011, 07:56
  2. Problem s kvalitou signálu
    Od hanni v sekci Bastlení
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 08-03-2009, 11:11
  3. Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 21-04-2008, 08:16
  4. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 13-09-2007, 14:51
  5. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 20-01-2005, 18:36