Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: big problem s instalaci

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    9

    Ahoj...predem se omlouvam tem kterym tohle topic bude vadit...a ani nevim,jestli tady takovyhle vubec muzu uverejnit,jestli to nejni treba zakazany...jedna se o stazení a instalaci jedne hry...jedna se o Trackmania nations...ja vim je to jen hra,ale kdo ji zna tak ví,proc je to pro me dulezity...je to freeware hra volne stazitelna na netu...vřele do porucuju...už jsem ji mel jednou nainstalovanou,ale po reinstal windows mi to nejak hapruje a nejde...když ji stahuju a dam otevrit(ne ulozit) a tak mi to asi v pulce stahovaní vyhodi chybu:the file is corrupted,please obtain new version of the program...a to mi dela snad na vsech lincích..nakonec se mi podarilo stahnout setup file...ale když to instaloju tak asi ve čtvrtine to vyhodí:ERROR
    C:/Program Files/trackmania nations/gamedata/....Tm nations-pulp ogg.

    En error occurred while trying to copy a file.The source file is corrupted

    je zajmavý že behem instalace to casti s priponou ogg instaluje ale u tyhle se to vzdycky zastavi..mohl by mi pls nekdo napsat jestli je to chyba to instalacniho programu stazenyho a nebo chyba myho windows..je to pro me moc dulezity,dik moc
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Tean
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    423

    Z ktorej stranky to stahujes?
    Ja som to nasiel ako zip, co mi nesedi na ten tvoj.
    Ako mozes dat otvorit subor, ktory este nemas?
    Som z toho tvojho postupu nejaky zmateny
    Popis este raz zrozumitelne co si porobil.
    Aky velky je tvoj instalacny subor, kolko ma suborov, ake koncovky.
    Co si spustil?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    9

    no ja myslel že je to jasny....když stahuješ nakej soubor tak se ti objeví bud otevrít a nebo uložit...když das ulozit...ulozi se Ti do to kompu,když das otevrit tak se Ti rovnou otevře ne(v tomto pripade instalace hry)...to co stahuju,ta hra,obsahuje jen instalacni soubor setup.exe... o velikosti 256 mb...stahovat muzes kdekoliv..trackmanianations.com,sosej.cz,atd...ale mne se podarilo stahnout ten soubor instalacni pouze pres torrent...pak ale když sem ho spustil,tak vyhodil tu chybu while trying to copy occured error
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Tean
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    423

    Takto nikdy nepostupuj.
    Najprv ulozit, skontrolovat antivirom a potom rob dalsie kroky !!!
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    9

    Citace Původně odesláno od Tean
    Takto nikdy nepostupuj.
    Najprv ulozit, skontrolovat antivirom a potom rob dalsie kroky !!!
    tak mi prosim porad co mam ted delat...je to tim inst. souborem nebo myma windowsama že to nejde?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Tean
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    423

    Vyzera to , ze instalacny exe subor si stiahol poskodeny.
    Treba vyskusat sosat z ineho servera, najlepsie ak je moznost si skontrolovat aj kontrolny sucet.
    Tym vylucis moznost, ze je subor poskodeny.
    Takze stiahnut znova (ulozit) a vyskusat
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Milosbb
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    930

    Tean
    Ako mozes dat otvorit subor, ktory este nemas?

    On to sťahuje cez Win a nie nejakým Download-programom a tam má skutočne na výber otvoriť alebo uložiť. To znamená, že otvoriť ihneď po stiahnutí do temp-u.

    duffy

    Nedávaj to otvoriť, ale uložiť a potom to inštaluj z HDD a nie z netu . Navyše to má okolo 300 MB, ak sa nemýlim a to je na priame otváranie dosť veľký súbor. Na sťahovanie si nainštaluj nejaký Download program, napr. GetRight alebo Download Express (free), ktoré ti pri problémoch so sťahovaním, alebo pripojením umožnia pokračovať v sťahovaní.

    ------------------
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    9

    ok dik zatim....zkusim...nemyslis si že by mi mohlo neco v compu chybet treba?...nakj spousteci soubor nebo ovladac?....ale myslim,že to asi ne...to by mi to asi nevyhazovalo chybu s:source file is corrupted..protoze to se podle mne=že to file ktery taham je poskozeny...souhlasiš?...dik moc
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Tean
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    423

    source file is corrupted znamena vyslovne, ze zdrojovy subor je poskodeny.
    na 99% to nieje chyba programatora, ale skutocne poskodeneho suboru
    EDIT: a ako spomenul Milosbb, pouzi nejaky downloader.
    Je divne ze ti nic ine neslo len torrent, ale prave problemy tohto typu riesia tieto programy.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Problem s instalaci..
    Od ycos v sekci DVB-T
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 20-05-2010, 19:32
  2. Problem s instalaci STB..
    Od ycos v sekci DVB-T
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 20-05-2010, 17:56
  3. Problém po instalaci SP3
    Od Pepa01 v sekci Problémy s PC (HW/SW)
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 28-06-2008, 13:26
  4. Problém při instalaci win. XP??
    Od LubosM_oldd v sekci Problémy s PC (HW/SW)
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 03-09-2006, 11:11
  5. Problém s tv instalaci tv karty
    Od LUKASO v sekci Problémy s PC (HW/SW)
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 01-03-2006, 11:25