Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12
Zobrazené výsledky: 16 až 22 z 22

Téma: chybové hlášení: chyba dat (cyklická redundantní kontrola)

  1. #16
    Je tu občas
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    116

    Já bych zkusil program CDcheck,ten funguje tak,že jednotlivé sektory načítá opakovaně,ale může to trvat taky hodinu i víc.
    A nebo vyčistit optiku v mechanice,to někdy dělá zázraky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    32

    mě se to stalo jen párkrát..mám LG, už 3.rokem...na starý mechanice to udělalo, tady už ne, tak nevim
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    37

    Ahoj všem,

    Jelikož jsem přihlášený a přesto mi nejde založit nové téma jako přihlášený, tak to řeším takhle ,snad někdo poradí..

    Mám pc v práci s více vypalovačkama celkem 5 jsou všechny SATA a jsou v režimu AHCI, nero9 plná verze legální mi pálí vždy jen na jednu mechaniku jakoukoliv ,potřeboval bych pálit na všechny současně i když zatrhnu použít více vypalovaček, problém je takový, že to napíše error, lze to vůbec?

    děkuji moc všem
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Nováček
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    2

    ja to nechapu mne to dela taky a po vycisteni to nejde mam mechaniku nejakou MSI cedo sem se snazyl vycistit ale nic
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Nováček
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    2

    mne se to zobrazuje taky a mam mechaniku MSI
    nic nepomaha prosim poradte
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Je tu pořád Avatar uživatele artam
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,161

    Nuz, este je mozne v DVDDecrypteri zapnut v zalozke "I/O" nastavit volbu "Software Read Error Retries" na maximum, t.j. 50. Ked to uz potom nedokaze precitat, tak to uz neprecita nikto.

    Samozrejme, ze v pripade originalneho media mozu byt zamerne mastrovane chybne sektory v ramci "protipiratskej" ochrany. V takom pripade treba kontrolu chyb vypnut. Samozrejme to chce mat medium ocistene, aby kvoli zapatlanemu povrchu nevznikali dalsie chyby.
    Naposledy upraveno uživatelem artam: 21-05-2009 v 15:37
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Nováček
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    7

    Citace Původně odesláno od imported_ferda_mravenec Zobrazit příspěvek
    prosím o vysvětlení této chyby. Při kopírování kopírovaných filmů z DVD na HDD se někdy objeví tato závada. Existuje nějaký program, který dokáže vadný soubor opravit a překopírovat do určeného adresáře z DVD?

    Díky za pomoc a radu.

    Tom
    ...tahle hláška určitě vypadla z CloneDVD...? Je to většinou poškozením souborů nebo samotného media, někdy pomůže pořádně očistit disk, ale stalo se mi také, že pomůže i restartovat program.
    Odpovídat lze po přihlášení



Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12

Podobná témata

  1. IAMM NTR82 - chybové hlášení č. 10
    Od mamrut v sekci Multimediální centra, DVD, Blu-ray
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 29-12-2010, 08:05
  2. Chybové hlášení kontroly dat.
    Od SnAkE v sekci Vypalovačky a média
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 25-04-2005, 19:57
  3. Vegas-chybové hlášení při spuštění
    Od trubiroh v sekci Editace videa
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 13-12-2004, 09:33