Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 3 z 3 PrvníPrvní 123
Zobrazené výsledky: 31 až 41 z 41

Téma: " Joint Stereo "...co to je ???

  1. #31
    Čestný člen Avatar uživatele clee
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    6,731

    tak uplne stejny nastaveni (zduraznuju ze pouzivam lame 3.97 final, kterej tam manualne prekopiruju) a v cdex beta2 mi vysly uplne stejny vysledky jako v beta1, tzn vbr5 153kbit, vbr2 194kbit
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Je tu pořád Avatar uživatele vlada
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    3,562

    clee
    Tak sem to znovu otestoval s LAME 3.97 final a pořád to samý. Ať nastavim cokoliv, tak vyleze ven stejnej soubor, vyapdá to na -V2. Fakt si měnil jenom VBR a nic jinýho?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Barto
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    326

    mne lame 3.97 beta 2, preset standard- joint stereo- vbr 2 vysledok par postou hore

    vlada
    cize to je u teba nejaka zahada preco ti robi..
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Je tu pořád Avatar uživatele vlada
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    3,562

    Barto
    Mně se to takhle chová i na dalšich počítačích, neni to specifická chyba jedný instalace. Ještě to to teda znovu otestuju jinde.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Barto
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    326

    cdex 1.7 beta 2 a pohoda, kazdopadne je to divne
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Čestný člen Avatar uživatele clee
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    6,731

    Citace Původně odesláno od vlada
    clee
    Tak sem to znovu otestoval s LAME 3.97 final a pořád to samý. Ať nastavim cokoliv, tak vyleze ven stejnej soubor, vyapdá to na -V2. Fakt si měnil jenom VBR a nic jinýho?
    vbr a nic jinyho, vbr method na default (cdex ji ma defaultne nastavenou tusim na vbr-old)
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Nováček
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    17

    ..... zkuste tedy převod na .mp3 převést v Razor Lame 1.1.5a a porovnejte výsledky (VBR). S externím LAME 3.97 final. Nějak mi ten Razor Lame sedí víc, než cdex, ikdyž nagrabovat to Razor neumí. V EAC je to hned.

    Pavel
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Je tu pořád Avatar uživatele vlada
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    3,562

    Paveko
    Já s převodem problém nemam (používam hlavně LameDrop a EAC), ale jde mi o to, že CDex je nějaký zmatený.

    Chybu jsem dělal napůl já a napůl CDex. Tam je totiž volba VBR 0-9, ale nad tim je volba presetů plus nějaký VBR (0, 2, 5, 9), který sem si předtim nějak nevšimnul a myslel jsem si, že prioritní je ta moje volba VBR. Jenže to je zřejmě naopak a tu volbu VBR CDex naprosto ignoruje a zajímají ho jenom ty presety. To GUI pro LAME je zkrátka nesmyslně komplikovaný a zmatený.

    Takže opravuju se - funguje nastavení VBR, ale ne v nastavení VBR.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #39
    Nováček Avatar uživatele Gambit
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    54

    No, ja sa este vratim k teme. Joint Stereo je jeden zo starych internetovych mylnych mytov. Koho zaujima ako to naozaj je, tu je link:
    http://harmsy.freeuk.com/mostync/
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #40
    Je tu pořád Avatar uživatele vlada
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    3,562

    Gambit
    Aha, takže to co jsem považoval za Joint-Stereo je vlastně MS Stereo, ale Joint-Stereo ve skutečnosti kombinuje víc metod. Díky za odkaz, hlavně ty citace mě pobavily. Opět se ukazuje, že čim víc je v příspěvku sporstych slov a jednoznačnych soudů, tim to je větší kravina.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #41
    Nováček Avatar uživatele Gambit
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    54

    No to vies, blbosti sa siria najlahsie.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 3 PrvníPrvní 123

Podobná témata

  1. Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 03-03-2012, 23:06
  2. Jake MMC s HDD "server" + druhe jako "stanice"
    Od Cigisek v sekci Multimediální centra, DVD, Blu-ray
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 16-09-2011, 11:51
  3. "Zdokonaleni pohybu","Motion plus"=zhorsovace obrazu???
    Od Vlada165 v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 11-01-2011, 10:35
  4. Je stereo "jen" stereo, nebo 5.1?
    Od RiMr v sekci Úpravy, ripping a ochrany
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 26-11-2008, 16:09
  5. Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 19-07-2007, 20:08