Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 8 z 59 PrvníPrvní ... 6789101858 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 106 až 120 z 882

Téma: WinFast PVR2 - aplikace

  1. #106
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    4

    beta PVR2 je na
    http://tw1965.myweb.hinet.net/WinFastPVR2.htm

    aktualni verze vzdy pod odkazem Taiwan
    ted je tam 2.0.2.11

    je to porad beta a celkem casto nove verze tak to na leadtek web zatim nedavaji
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #107
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    6

    Jj ještě furt jsem nevyřešil ten problém se zvukem. Jde o to že pokud se nastaví jako region czech Nastaví se norma PAL-G - která ale u českých programů dělá jen šum místo zvuku. A rakouský jdou dobře. Pro český programy je vhodná PAL-D. Jenže jak ju tam nastavit?

    Kdo používá PVR2 porádíte?

    Zatím používám jako náhradní řešení FLY TV 2000. Jde to moc dobře.. ale nelze používat ovladač což mě mrzí..
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #108
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    1

    Klávesa "A" prepína zvukovú normu.Nastavenie si aplikácia zapamätá.Pekný deň.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #109
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    6

    To je tak jednoduchý až to bolí. Díkec moc už to valí jak má
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #110
    Je tu pořád Avatar uživatele Doom
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,421

    Citace Původně odesláno od cd_jojn
    Zatím používám jako náhradní řešení FLY TV 2000. Jde to moc dobře.. ale nelze používat ovladač což mě mrzí..
    zkus prográmek WFREMCTRL (odkaz zde na fóru) a zbavíš se i problémů s nefunkční dálkou
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #111
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    4

    Cau lidi, lze nejak donutit aplikaci PVR2 aby me nacitala program EPG z netu? mam WF TV2000 expert a kdyz dam program tak tam nic neni je to prazny.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #112
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    4

    Citace Původně odesláno od kall_ell
    Cau lidi, lze nejak donutit aplikaci PVR2 aby me nacitala program EPG z netu? mam WF TV2000 expert a kdyz dam program tak tam nic neni je to prazny.
    Tak uz me to jede, jestli to nekoho zajima tak epg lze rozjet tak, ze do programu nahrajete externi soubor xmltv.xml. Tento soubor vytvorite pomoci programu tvxb a lze ho stahnout z http://www.tvxb.com/downloads.htm je tam ke stazeni i ini soubor kterym program nastavite pro pouziti na ceskych serverech s tv programem.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #113
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Trent
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    324

    dik...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #114
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    4

    vysla nova verze PVR2
    http://tw1965.myweb.hinet.net/WinFastPVR2.htm
    (z .11 rovnou .13 asi tam tu .12 zapomneli dat protoze v history je )
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #115
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    6

    Má cenu přecházet na novou verzi?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #116
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,841

    Pokud ti funguje původní, tak snad ani ne.
    Nicka tw1965 zřejmě osvítil duch činorodosti. Za chvíli tu bude veze 20 (určitě se dostaneme i vejš). V sekci DVB-T už ty adresy (odkazy) ani neměním. Co týden, to nová verze.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #117
    Je tu pořád Avatar uživatele Doom
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,421

    tw1965 asi nemá co psát do výkazů
    každopádně tu novou versi zkusím, stávající (b7) mě po nahrávání uspí počítač tak dokonale, že nejde vzbudit
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #118
    Je tu pořád Avatar uživatele Doom
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,421

    hele, nevíte co je tohle:
    TV2000 XP Global and TV Global Non-WHQL Drivers (32-bit and 64-bit)
    Latest 32-bit and 64-bit driver 6.0.109.xx (December 26, 2006)
    http://tw1965.myweb.hinet.net/Leadte...6.0.109.xx.zip
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #119
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,841

    No, jedny drivery pro klasická Win, druhé pro Win-64bitová a jedny drivery mají certifikát a druhé nikoli. Alespoň takhle to vidím já.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #120
    Je tu pořád Avatar uživatele Doom
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,421

    to jo, ale mě zmátlo to označení - eagle. a taky obsah toho archivu s ovladači:
    Kód:
    c:\temp\_tc\EagleXT.6.0.109.19.zip\ - strana 1/1
    EagleXT.6.0.109.19\32bitX86\wfeaglxt.sys 406 144 28.12.2006 15:41 -a--c
    EagleXT.6.0.109.19\32bitX86\wfeagle.inf 9 267 28.12.2006 15:03 -a--c
    EagleXT.6.0.109.19\32bitX86\wfeaglxt.inf 11 065 28.12.2006 15:03 -a--c
    EagleXT.6.0.109.19\32bitX86\wfeaglxt.cat 8 941 29.11.2006 10:57 -a--c
    425 k v 4 souborech
    zdá se, že leadtek sloučil ovladače pro všechna tři zařízení - tuner, xbar a capture
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 8 z 59 PrvníPrvní ... 6789101858 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Jak spustit Winfast PVR2 bez karty Winfast v PC?
    Od Fricoolinek2 v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 21-05-2012, 15:46
  2. WinFast PVR - aplikace
    Od vladoc v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 182
    Poslední příspěvek: 18-11-2010, 22:07
  3. Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 11-12-2008, 16:37
  4. Winfast tv xp expert aplikace
    Od lukkkas v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 02-04-2005, 17:23