Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 5 z 59 PrvníPrvní ... 345671555 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 61 až 75 z 882

Téma: WinFast PVR2 - aplikace

  1. #61
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Trent
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    324

    Pani, otazka:
    instalacia prebehla ok, pvr aj pvr2 frcia pri pozerani skvele... ale zistujem, (trochu OT) ze pri lubovolnej aplikacii, tj pvr, pvr2, christv , pri recordingu asi po 2 minutach vyleti zatazenie aplikacie na 75-80% a nasleduju dropouty... co je horsie, nebude to kartou, robi to aj asus 7131 dual... , skusam karty na cistej instalacii, kde neboli ziadne kodekpaky... iba ffdshow, ktory som pracne odinstaloval a vycistil registre. V podstate tam boli len zakladne kodeky... skusal som dv kodek, mpg2 kodek v default nastaveni, rozne dalsie nastavenia, panasonic dv kodek, vyzera to ze mainconcept dv by mohol frcat, ukazuje sa asi 37-40% zatazenie aplikaciou... este skusiim picmjpeg... dost divne, ze mi nieco zasralo takto komp...
    zostava P4 D - 3,0GHz, 2GB RAM, disky 120-200GB sata aj ata, vyssie uvedene tv karty... WXP SP2 so vsetkymi aktualizaciami, DX9.0c, posledne drivery od ATI, zvukovka onboard na Gigabyte Intel 945 chipsete, ale to je jedno, bola tam aj audigy2... vsetky "vazne"rezidenty vypnute...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #62
    Je tu pořád Avatar uživatele Saxel
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    2,304

    Trent
    Neporadím, jen můžu pro porovnání poskytnout své zkušenosti také na P4 3.0GHz. Když použiju mpeg2 encodér z PVR/PVR2, nepřeleze mi zatížení procesoru 50%, spíš je kolem 35%. Když nahrávám xvid kodekem z ffdshow, tak při bitrate kolem 2Mbps a výše už občas při rychlých změnách ve scéně vypadnou snímky. Když použiji MJPEG z ffdshow, můžu přidat i nějaké odšumovací a zjemňovací filtry a procesor v pohodě stíhá kódovat (cca. 50-70% vytížení). Samozřejmě i PIC-MJPEG je v pohodě, ale u toho ffdshow se mi právě líbí ta možnost preprocessingu.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #63
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Trent
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    324

    saxel:
    dik za porovnanie... skusal som Mainconcept DV codec, zda sa ze to ide, zataz cca do 40%, pri huffy to je tiez v pohode, len velke vysledne subory ma desia, pic-mjpeg som skusal na q=18, zataz 10%, zaznam v poriadku. MPEG-2 zatazuje procak cca 25-40%, len po troch minutach vyskoci zataz neskutocne vysoko a drop out jak vysity... ale hovori, nebude to zalezitost winfastu, lebo to robi aj asus 7131 dual aj ine aplikacie, nie len pvr/2...
    co sa ffdshow tyka, tak ok, tiez som to pouzival, len teraz mam doma niekolko tv kariet, tak su na cistom pc... preto som prekvapeny tymto spravanim PC...
    jo, mam 4 hard disky, takze grabujem zachytavam kam chcem, rovnako swap file dam kam chcem... tu chyba nebude...

    najradsej by som zachytaval mpeg-2, vystrihol reklamy, napalil na rw, pozrel, vymazal... z dv mainconceptu mi dve minuty zaznamu kodoval vegas 7 do mpg2 15 minut... to je abnormalne, ked si predstavim 90 minutovy film.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #64
    Je tu pořád Avatar uživatele Doom
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,421

    Trent
    odpoledne to zkusim na svojí popelnici - záznam do MPEG2 (enkoder z PVR) o délce tak půl hodiny...

    hele, poraďte, jak protokolovat zatížení CPU? ať nemusím zírat na graf?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #65
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Trent
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    324

    no ja na to ziram, tie tri minuty ma zatial nezabili...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #66
    Je tu pravidelně Avatar uživatele vladoc
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    457

    Trent
    Pozri sa sem:
    https://www.tvfreak.cz/forum/showthread.php?t=10306
    Ak ukladáš to, čo zachytávaš na HDD SATA, tak je to rovnaký problém.
    Vyriešil som to tým, že súbor ukladám na HDD ATA.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #67
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Trent
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    324

    vladoc:

    je uplne jedno kam to ukladam, aj kde mam swapfile... mam tri sata disky a jeden 120gb ata maxtor... cisto sformatovany, ntfs, inak nepouzivany, vyhradne na zaznam. btw, zistil som ze podobne sa sprava Pinnale studio 9/10 pri zazname cez Pinnacle AV/DV kartu... zacinam podozrievat motherboard, ktory som pred mesiacom reklamoval... kedysi to chodilo normalne a prave kvoli tymto problemo som reinstaloval winxp... zda sa , ze nepomohlo...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #68
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Trent
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    324

    jo, dnes vecer skusim este toto... http://www.videohelp.com/tools?tool=Cedocida_DV_Codec
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #69
    Je tu pořád Avatar uživatele Saxel
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    2,304

    Trent
    No a ve správci úloh není vidět, který proces po 3 minutách žere systémové prostředky? Jestli je to pravidelně po třech minutách, hledej fakt příčinu někde jinde, než v PVR. Co třeba zakázat všechny úsporné režimy, vypnout antivirák, zakázat síťovou kartu, prostě postupně vyřazovat možné kandidáty na problémy.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #70
    Je tu pravidelně Avatar uživatele vladoc
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    457

    Saxel
    Mne to robilo po 10 minutách a vtedy mi všetok výkon išiel na WinFastPVR (PVR2).
    Skúšal som to aj s úplne čistým systémom a stále to blblo.
    Robí mi to len pri nahrávaní na HDD SATA.
    Pri nahrávaní na HDD ATA je všetko vporiadku.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #71
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Trent
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    324

    saxel: samozrejme, ze ta aplikacia, ktorou zachytavam, je jedno aka... a je ozaj blbe ju vypnut

    vladoc: ten isty problem, ale aj na ATA, DMA v poriadku...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #72
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,841

    Nepoužíváš náhodou Norton_4, nebo 5?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #73
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Trent
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    324

    Ivo Masek: ani omylom... spolahlivo funguje pic mjpeg 3.0, zataz do 15% pri q18, 19... Pohoda... Ked vypnem Kasperskeho a nahravam "potichu" funguje aj mpg2, ale len kvalita=3 (pvr2), akonahle dam 4, zataz je 28-45%, ale po minute az troch cca 70-80% a dropouty... nejako mi to nevadi, kedze planujem kartu pouzivat ako videorekorder pri vypnutom nahlade... len sa snazim najst riesenie, skratka mi to vadi uz z principu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #74
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Trent
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    324

    to all:
    vypol som on board realtek hd 7.1 audio, nahodil som starucku audigy2, sosol posledne drivre, a hadajte co sa stalo?...

    mam vsetky rezidenty spustene, vratane kasperskeho, a zachytavanie do mainconcept dv v pohode, cca 22-25% zataz... necham to aspon hodinu a skusim aj mpeg-2...

    dam vam vediet
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #75
    Je tu pravidelně Avatar uživatele vladoc
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    457

    http://tw1965.myweb.hinet.net/WinFastPVR2.htm
    WinFast PVR2 - BETA version 2.0.2.8
    Teletext je stále s chybami.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 5 z 59 PrvníPrvní ... 345671555 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Jak spustit Winfast PVR2 bez karty Winfast v PC?
    Od Fricoolinek2 v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 21-05-2012, 15:46
  2. WinFast PVR - aplikace
    Od vladoc v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 182
    Poslední příspěvek: 18-11-2010, 22:07
  3. Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 11-12-2008, 16:37
  4. Winfast tv xp expert aplikace
    Od lukkkas v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 02-04-2005, 17:23