Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 58 z 59 PrvníPrvní ... 84856575859 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 856 až 870 z 882

Téma: WinFast PVR2 - aplikace

  1. #856
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    24

    Ahoj, mam Win7 a kartu 3200H a PVR2 se me spousti asi 20s.
    PC mam core i7, 6GB ramek a SSD disk, takze vykonu je dostatek.
    Sedmicky sou po reinstalaci a PVR2 je posledni verze.
    Nemate nekdo napad cim to vyresit?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #857
    Nováček
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    5

    Dobrý den, prosím o pomoc,

    Nejede mi ve WinFast PVR 2 veřejnoprávní multiplex. Jsem v Praze, tak je to tuším kmitočet 730. Všechny ostatní multiplexy mi jedou. Anténu mám dobrou.

    Nastavení při vyhledávání kanálů - zkoušel jsem oboje Czech/Přizpůsoben?. Citlivost (vysoká), Šířka pásma 8/8 MHz, Tabulka frekvencí: European Area

    Nalezené multiplexy 778, 674, 642, 634 [MHz] - cca 23 tv programů

    V Total Media 3.5 mi veřejnoprávní multiplex funguje s dobrým signálem, ale zase nejde u žádného programu (ni z jiných multiplexů) zvuk.

    USB TV karta Gigabyte U8300

    Děkuji předem za odpověď.
    Vláďa
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #858
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,841

    Chápu to tak, že v tv tuneru GigaByte používáš software WinFast ? Jestli ano, celkem se divím, že ti jde to ostatní
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #859
    Nováček
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    5

    Ano, k TV tuneru Gigabyte používám software WinFast.
    Mám i TV kartu Winfast, ale ta už dávno nefunguje.
    Ke kartě Gigabyte je bohužel dodáván "nepoužitelný software", zkoušel jsem ke kartě Gigabyte i ten Total Media, ale tam zase nešel zvuk.
    Všechny ostatní programy ve WinFast s kartou Gigabyte jdou, tak by to neměl být problém nekompatibility HW/SW. Máte nějaký nápad?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #860
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,841

    Nápad nemám. Já jsem se Leadtekem kdysi dost zabýval a vím, že Leadtek dělá software pouze pro své tunery a jinde je nepoužitelný. Proto se divím, že vám alespoň něco šlape.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #861
    Nováček
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    5

    Dá se třeba přidat TV program ČT2 do WinFast PVR2 nějak ručně?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #862
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,841

    On si tu frekvenci musí najít a vytvoří si "řetěz". Jak to zadáš ručně, s největší pravděpodobností se nevytvoří návaznosti. Jestli mě rozumíš, co mám na mysli
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #863
    Je tu občas
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    119

    No, já jsem kdysi úplně náhodou zjistil, že pokud je v PC TV karta Leadtek, tak program WinFast PVR2je schopen pracovat i se zařízeními jiných výrobců a vlastní kartu ignorovat. Jak se to tam nastavilo, si již nepamatuji. Co už nevím, jestli tam ta karta musí být jen při instalaci WinFastu PVR2, nebo stále.
    Pokud si dobře pamatuji, tak v okně nastavení, kde se zobrazují nalezené TV stanice, je možno kliknout pravým tlačítkem myši, zadat frekvenci a přikázat "ruční hledání". Bylo vyzkoušeno?
    Já mám sice stále někde v šupleti Leadtek 1000T(a také PVR2000), jenže pro ně do Win7 nejsou ovladače, tak nemám možnost ruční ladění zkusit.
    Jen pro mou informaci - jaký program je k U8300?
    Jinak velmi dobrý program pro příjem DVB-T, T2, S, S2 ... je DVB Viewer, ale plná verze je placená - 15 eur.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #864
    Nováček
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    5

    Přesně tak, mám starou kartu Leadtek v compu, ale nefunguje mi, tak jsem si alespoň nainstaloval ten program WinFast PVR 2, abych mohl s ním používat tu USB TV kartu.

    Ten program pro Gigabyte se jmenuje vivoTV a je to šílený program. Mimo jiné se tam po každém spuštění musí vždy znovu skenovat kanály.

    Přikládám obrázek po kliknutí pravého tlačítka. Jsou tam vidět všechny nalezené programy. Připomínám, že v Total Media 3.5 se mi veřejnoprávní multiplex najde, ale zase tam nejde u ničeho zvuk. Žádné ruční nastavení ve WinFast bohužel nevidím. Používám 64 bitovou verzi s win7 premium.

    Nějaké další nápady?
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: WinFast PVR 2.png 
Zobrazení: 258 
Velikost: 79.4 KB 
ID: 21396  
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #865
    Je tu občas
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    119

    Program vivoTV neznám.
    Ještě než napíši co bych zkusil, jsou pro tuner použity nejnovější drivery a aplikace? To je moc důležité!!! Na stránkách výrobce nějaké novinky jsou http://www.gigabyte.com/products/pro...d=3494#utility a ještě http://www.gigabyte.com/products/pro...id=3494#driver . Je tam uvedena i podpora pro Win8, tak na Win7 by neměly být problémy.
    Pokud přetrvává nutnost ladění při každém spuštění, zkusil bych vivoTV spustit jako správce, naladit, uložit kanály a zavřít program. Pak už jsou jen dvě možnosti:
    1. Při normálním spuštění budou naladěné kanály dostupné, je třeba skontrolovat, jestli opravdu funguje vše, pak by problém byl vyřešen. Bojoval jsem takto s Averem (H830), nefungovalo to. Problém vyřešily až nové drivery (možná?) ale hlavně nová aplikace (je i pro W8) a konstatuji,že to opravdu na Win8 32/64bit. chodí. Proto jsem psal o nutnosti použití nejnovějších driverů a vivoTV!!! Výrobce uvádí podporu i pro Win8!!!
    2. Pokud vivoTV dle bodu 1/ nechodí jak má, zkusil bych tento program spouštět jako správce, takto by to fungovat mělo.
    A pokud problémy přetrvávají, pak opravdu nevím.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #866
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    2

    Zdravím
    potřeboval bych poradit. Pokusil jsem se zprovoznit svoji starou kartu TV2000 xp expert. Asi po dvou dnech jsem se konečně propracoval k tomu, že v programu PVR vidím obraz z VHS, ale pokaždé když kliknu na nahrávání program ihned zamrzne. Nejde potom nijak vypnout ani přes správce úloh, dokonce nejde ani restartovat PC.
    Zkoušel jsem starší verzi programu PVR z originál CD ke kartě i novější PVR2 a oboje se chová stejně. Na netu jsem našel nějaké alternativy pro nahrávání preš tv tuner. Zkoušel jsem VirtualVCR ale výsledek stejný jako u toho PVR. Mám nainstalovány nejnovější ovladače ze stránek Leadtek. Tak a teď mi řekněte co dělám špatně
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #867

    StD StD je offline
    Je tu pořád Avatar uživatele StD
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,632

    Citace Původně odesláno od milan85 Zobrazit příspěvek
    ,,,co dělám špatně
    Jaký OS, grafická karta/ovladače a jaký způsob zobrazení (DX, verze .NET a konflikty?) - WDM ovladač pro audio a video grab je funkční?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #868
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    2

    Díky za odpověď a asi už víc potřebovat nebudu. Podle toho co jsi psal jsem zkusil nainstalovat nejnovější verzi DirectX a nějaké WDM ovladače pro moji Nvidia 6600. Nevím co z toho pomohlo, ale už mi to funguje.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #869

    StD StD je offline
    Je tu pořád Avatar uživatele StD
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,632

    ...no to spíš bylo o pořadí - DX si tu dodatečně přidanou TVkartu našly samy při autodetekci té reinstalace.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #870
    Je tu občas
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    115

    Zdravím.
    Jelikož se mi dostal do rukou starší PC s televizní kartou Winfast DTV 2000H a zrovna tento týden spustili 37.kanál, který vysílá HDTV ( ČT 1 HD, ČT 2 HD, ČT Sport HD ), potřeboval bych vědět, jestli je možný příjem.
    V návodu je u této karty podpora HDTV, ale pokud naladím tento kanál ( 37.kanál Ládví ), tak jde jen zvuk a obrazovka je černá.. Programy v SD rozlišení fungují normálně.
    V PC ( Windows XP ) je na sledování televize nainstalovaná aplikace od Leadteku PVR 2.
    Zkusil jsem do PC nainstalovat ffdshow, ale nepomohlo to. HD vysílání se dá nahrát a jde potom přehrávat v Media Playeru Classic ( s využitím ffdshow ), ale při živém vysílání přes aplikaci PVR 2 je stále černá obrazovka a jde jen zvuk.
    Pokud má s tím někdo zkušenosti a mohl by poradit, byl bych rád. Díky.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 58 z 59 PrvníPrvní ... 84856575859 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Jak spustit Winfast PVR2 bez karty Winfast v PC?
    Od Fricoolinek2 v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 21-05-2012, 15:46
  2. WinFast PVR - aplikace
    Od vladoc v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 182
    Poslední příspěvek: 18-11-2010, 22:07
  3. Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 11-12-2008, 16:37
  4. Winfast tv xp expert aplikace
    Od lukkkas v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 02-04-2005, 17:23