Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 57 z 59 PrvníPrvní ... 7475556575859 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 841 až 855 z 882

Téma: WinFast PVR2 - aplikace

  1. #841
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    20

    Tak preinstaloval som cely win a ako prve som nainstaloval TV kartu s PVR2. No a nahravanie zvuku stale meska za obrazom.

    Dobre mi to nahrava len vtedy ked prepojim TV kartu kablom so zvukovkou (obrazok 1), ale ked je to nastavene ako na (orazku 2) tak vtedy ten zvuk pri nahravani meska.
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 1.jpg 
Zobrazení: 243 
Velikost: 144.8 KB 
ID: 8750   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 2.jpg 
Zobrazení: 207 
Velikost: 139.8 KB 
ID: 8751  
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #842
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,839

    To zapojení zvuku přes zvukovou kartu by mělo být takto správně. A to ti také dobře funguje. To druhé zapojení jsem nějak nepochopil. Tam to logicky "naráží" na spoustu softwarových "překážek", kterých je v PC habaděj., každopádně to zpracování trvá déle, než když to máš přímo bez překážek puštěný do zvukovky.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #843
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    20

    Citace Původně odesláno od Ivo Mašek Zobrazit příspěvek
    To zapojení zvuku přes zvukovou kartu by mělo být takto správně. A to ti také dobře funguje. To druhé zapojení jsem nějak nepochopil. Tam to logicky "naráží" na spoustu softwarových "překážek", kterých je v PC habaděj., každopádně to zpracování trvá déle, než když to máš přímo bez překážek puštěný do zvukovky.
    Jj to prve zapojenie funguje OK, akurat mam vsetky nastavenie hlasitosti na zvukovke aj tv karte naplno a stale mi to ide dost potichu oproti inym zvukom.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #844
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,839

    Jo takhle. Já jsem kdysi měl Experta Leadteka, ještě pro analog. Ten se připojoval do zvukovky interně., pak jsem testoval kartu Magic a tu jsem měl už vnějškem na zvukovku (externí). Problém jsem s hlasitostí tedy neměl. Tady ti neporadím - nevím, čeho se chytit.
    Jo a ještě - nepoužíval jsem DO (všechno přes klávesnici )
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #845
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    20

    OK tak uz sa mi to podarilo spojazdnit. Prpojil som tv kartu so zvukovkou na doske a aj hlasitost nahravania je uz upne super.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #846
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,839

    No tak paráda.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #847
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    20

    Už len taká malá otázočka.

    Pri sledovaní programu Sport1 mi občas poskakuje obraz, zlé je na tom to že sa to prejavuje aj pri nahratom zázname. Takže to po niekoľkých minutách začína vadiť. Na žiadnej inej stanici to nerobí.

    Na obyčajnom tv ide Sport1 bez poskakovania.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #848
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,839

    Je možné, že poblíž té frekvence je jiná, jiného kanálu. Což klasická TV v pohodě zpracuje, ale ta malá kartička to prostě nemůže zvládnout. A protože to máš i v nahrávce, tak je jasné, že to je už na vstupu. Může to být tím, ale také nemusí. To se těžko takhle dá říct na tuty.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #849
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    20

    Citace Původně odesláno od Ivo Mašek Zobrazit příspěvek
    Je možné, že poblíž té frekvence je jiná, jiného kanálu. Což klasická TV v pohodě zpracuje, ale ta malá kartička to prostě nemůže zvládnout. A protože to máš i v nahrávce, tak je jasné, že to je už na vstupu. Může to být tím, ale také nemusí. To se těžko takhle dá říct na tuty.
    A nieje na to nejaka finticka ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #850
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,839

    No to nevím, abych pravdu řekl. U nás byla kdysi kabelovka Karneval. A tam vysílali systémem 1,3,5,7, .... Potom to koupil UPC a tam vysílali 1,2,3,4, ..... A s tím už byl problém. Ale protože se přecházelo již na digitál a já měl pouze analogovou kartu, tak jsem to v PC zrušil. Takže nevím, jakým způsobem to obejít. Ono teda existuje zařízení, kde si přestavíš frekvence dle svého, ale to asi nebude zrovna levný špás.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #851
    Nováček
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    1

    Ahojte, mám kartu WinFast Px DVR3200 H od Leadtek-u a bol k nej priložený SW WinFast PVR2. TV chytám celkom fajn. Radio tiež - až na to že šuští. Ale kupoval som ju kvôli tomu, aby som z videorec Panasonic dokázal nahrať VHS do PC. Zapojené to mám z videa Scart=>cinch v PC TV karta. Keď zvolím v aplikácii WinFast PVR2 zdroj videa tento zdroj, tak obraz je nepozeratelny a len tazko je zistitelne co z videa prehravam. Ak zapojim cez Scart=>Svideo, tak obraz dtto, akurat len cierno biely. Ani pri 1 ani pri 2 moznosti mi nejde zvuk.

    Ak dany videorec zapojim rovnakou metodou Scart-cinch do klasickeho TV, tak obraz aj zvuk idu normalne. To znamena ze video pracuje ok - vsak je takmer nove...

    Vidim ze ste tu skuseni borci...., tak skuste mi niekto prosim vas poradit kde moze byt problem? Ovladace ku karte su original z CD. OS mam W7 prof.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #852
    Je tu pořád Avatar uživatele Pitomec
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,759

    Karty tohoto typu nejsou pro tyto účely vůbec vhodné. Digitalizaci záznamů z VHS buď přes kvalitní A/D převodník (Canopus) nebo přinejhorším pomocí DVD rekordéru.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #853
    Nováček
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    1

    Zdravím všechny odborníky tohoto fóra.
    Chtěl bych poradit ohladně tohoto prográmku.

    Mám kartu DTV2000H a měl jsem win vista 64bit, kde fungovalo vše bez problémů. Jak analog, tak i digitál. Bohužel po instalaci win 7 64bit, se mi objevila klasická hláška s ovladači (chyba 48). Tu jsem vyřešil. Analog chytám normálně jako předtím, ale nejsem schopen naladit digitál, který mi předtím fungoval bezvadně. Zadával jsem státy czech (anywhere) i česká republika (London i anywhere), už si hraju i s nastavením zobrazení, ale nic nepomáhá.

    Počítám, že stačí nastavit správně zemi, popřípadě něco jiného, ale nevím kterou mám nastavit.

    Díky moc za odpovědi.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #854
    Nováček
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    21

    Tak si rikam PVR2 je tu uz nejaky ten patek.

    Tim spis me prekvapilo, ze jeste nevychytali validaci povolenych znaku v nazvu souboru.
    Jako default se nabizi nazev poradu.
    Serialy v EPG casto obsahuji dvojtecku pred nazvem dilu.
    I znaly uzivatel ji milerad prehledne a PVR2 ji milerad spolkne, ale znaky : * ? - / \ < > | jsou v nazvu souboru zakazane.

    Chvili jsem si lamal hlavu, cim to,
    ze mi nekdy PVR2 nahrava soubor bez pripony, majici i po ukonceni nahravani nulovou delku.

    Treba korejci dvojtecku neznaji.

    Donedavna jsem nahraval pres WMC, protoze PVR2 mel problemy spravne nacitat EPG.
    Soucasny PVR2 ten problem uz nema, a WMC EPG a Vista je zase jina pisnicka o DVBGuide a XMLTV local proxy.
    Naposledy upraveno uživatelem LiborST: 09-04-2011 v 12:31
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #855
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    12

    Dnes som naištaloval win7. Doteraz som používal XP a program Winfast PVR, lenže ten na win7 nefunguje dobre tak som nainštalova najnovší PVR2.
    Co sa týka TV to je všetko v poriadku, ale čomu nerozumiem je prehrávanie video súborov.
    Na PVR ked som pustil video tak TV som videl bez zvuku v malom okienku dá sa takto nastaviť aj PVR2?
    Zatial som TV dostal do malého okienka, ale problém je že so zvukom.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 57 z 59 PrvníPrvní ... 7475556575859 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Jak spustit Winfast PVR2 bez karty Winfast v PC?
    Od Fricoolinek2 v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 21-05-2012, 15:46
  2. WinFast PVR - aplikace
    Od vladoc v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 182
    Poslední příspěvek: 18-11-2010, 22:07
  3. Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 11-12-2008, 16:37
  4. Winfast tv xp expert aplikace
    Od lukkkas v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 02-04-2005, 17:23